Nya läggan!!

Hejsan alla glada och mindre glada :)...
JAg har inte kunnat skriva så mycket eftersom vi håller på att flytta in i ny läggan fortfarande.. Stor lägenhet så många ytor att fylla upp. Jag kommer inte ha internet förän nästa vecka och då ska jag försöka skriva mycket oftare.. :)) Men i helgen blir det match på lördag mot MODO vilken kan bli en mycket spännande match eftersom viinte har mött dem tidigare i år så det ska bli riktigt skoj :)  Sen efteråt ska det bli lag fest för fulla muggar... ME LIKE ALOT... För vi har ett riktigt toppen lag!! Sen blir det på söndag en tripp till IKEA och inhandla de viktigaste till lägenheten sen kan folk få komma och hälsa på oss hur mycke de vill :D
Nu ropar min SAMBO att maten är klar.. Jag måste bara säga att hon är helt klart BÄST ibland... Hon gör mat åt mig typ varje dag. Vilken lyx man lever i :D :D
SES Kram!!

Norrland är riktigt mysigt !!

Norrland är Underbart!!!!
ME LIKE ALOT!!!

Hemkommen!!!!

Nu är jag hemkommen från Storstan!!!! SAKNAR dig JENNIFER redan!! <3
Men det har varit en riktigt toppenhelg, vi har gjort riktigt roliga saker och jag längtar till vi ses igen!!
Normala!! :D
Jennifer och Emilie
Petra och Gianni
Jennifer och hennes stolthet :D
Nyförvärvet
The star!!!!! WEHOO!!
Petra och Gianni på fransk resturang
Emilie och på samma ställe
Jag och sockerbiten :D
Råmat.. många gillade det.. hahaha men inte jag tyvärr
Mer mat... :D
Sen blev vi utelåsta ... vilket inte är en engångshändelse eller hur Jennan!! HAHAHAHA
Nu är jag iallafall hemma men igår låg jag bara i sängen och sov..  febern spökar men ik´dag ha jag mått bättre och ska prova på att träna :D

Yeeehhii

Hej hej !!
Det är äntligen TORSDAG!!! Ja och idag ska jag åka ner till Jennifer i Stockholm och ha det riktigt mysigt :D :D ME LIKE ALOT!!!!!! Det kommer bli jätteroligt att få träffa henne och hitta på lite knäppa saker.. Jag lovar hon är bäst på det ;).. HAHA men jag gillare!
Jag har varit ute och tränat lite på förmiddagen sen så har jag nyss mixtrat ihop en smet av amerikanska pannkakor så nu väntar jag bara på att Sophie ska komma hem för jag lovade att göra det till lunch idag. Jag hoppas hon kommer snart för jag är vrålhungring ;) Sen efter lunchen så ska vi fara iväg till luleåbo och fixa lite saker till lägenheten innan vi åker iväg senare ikväll. Sophie ska också till Stockholm i helgen för att hälsa på hemma hos sig :D..
Igår var vi och kollade på bio, vi såg In Time, den var helt okej, dvs. den var ändå ganska bra men det hände som nästan samma sak hela tiden.. Men helt klart en gokänd film!
Nu hör jag någon i vid hissen hoppas det är till mig det ska!!!
Jag kommer inte att kunna skriva i helgen men på måndag ses vi igen med bilder och nyheter för i helgen!!!
KRAM!!

MYSIG HELG!!

Hejsan alla glada är ni pigga idag?
Det är jag.. Håller på att städa i mitt rum lite. Tro det eller ej men jag håller på att packa ihop lite saker inför flytten eftersom det kommer inte finnas så mycket tid senare. Det är bara idag, imorgon, onsdag kvar för sen på torsdag så åker jag iväg på en liten semester till SNYGGINGEN Jennifer!!! Det ska bli så otroligt kul att få träffa dig igen. Kan inte fatta att vi nästan inte var utan varandra i 17 år och nu ses vi nästan aldrig.. Jag längtar verkligen !!!!
Sen så har jag haft en riktigt bra helg må jag säga!! I fredags var det inflyttningsfest och halloweenfest hos Yammi där det sen bar av till stuk som njöd på mycket skoj.. Det var riktigt mycket folk så det var riktigt roligt. Sen på lördagen skulle vi igentligen ha farit och sett Luleå- AIK på cooparena men jag och Sophie kände att det skulle vara riktigt skönt att ta det lugnt och se någon film. Så vi åkte till Hemmakväll och skulle hyra några filmer när vi hittade SKILDA VÄRLDAR boxen vol 1, det var bara att slå till och Nu är vi fast.. det blev det resten av kvällen och nästan hela gårdagen!!
Nu tänkte jag göra någon sort av lunch till mig.. Ni får ha det så bra så hörs vi !!! :D
KRAM!!

SLUT i huvudet och kroppen!!

Hejsan hoppsan!!
Blev inte att jag skrev ett inlägg igår var aldelens för trött.. men nu kommer ett istället!!
Idag har det varit full fart hela dagen, är helt slut :S Dagen började att hjälpa yammi att flytta till hennes nya lägenhet på klintbacken. Lägenheten var jättefin och mycket fräsch så det kommer det bli kanon för henne att bo där... När jag såg hennes lägenhet så blev jag jättesugen att få våra nycklas till min och Sophies lägenhet.. men det är 13 dagar kvar tills dess. Jag längtar :D... Detta tog sin tid och jag blev tvungen att skynda mig efteråt till kallax flygplats och hämta brorsan som kommit hem från Teneriffa BRUNA!! Jag vill också.
Sen så ska jag snart fara iväg på träningen, känns lite jobbigt men det ska bli kul att gå på is. Och efter det så ska vi hämta Sophies saker för hon ska flytta in här idag och bo här tills vi flyttar in i lägenheten.. :D
Nu ska jag nog ta och sova lite känner jag så man orkar med resten av dagen!!!
KRAM

RSS 2.0