De nya..

Detta är mina nya skor. Lackstövlar :DNu ska jag iväg till piteå och blir kvar där hela helgen :D
Hejdå pusshej!!

Skorna...

Lite av skorna som står i min garderob :DSnart kommer en bild på mina nya skor :D Men som sagt så måste jag skärpa mig, Lugna mig lite på skorfronten...

Äntligen fredag !!

Hejsan hoppsan !
Äntligen är det fredag och jag bara njuter av min lediga tid fram till kl 3 då jag börjar jobba. Mormor och morfar kommer snart och hämtar mig, jag ska åka med de upp till stan så att jag kan få köpa de där skorna som jag tittade på igår :P. Men efter de så måste jag nog lugna när mig lite på sko fronten. Det blir mitt tredje par bara under januari månad. Jag förstår att mamma och pappa tycker att det är onödigt med att jag ska köpa dem för jag har juh en hel del men jag kan inte rå för att de är så snygga så jag vill ha de. Men nu har jag lovat att efter detta par så blir det inga fler på ett tag :)


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slutar juh jobbet kl halv 7, Det kanske blir att fara till Bureå och se på när de spelar mot bjurfors. Ska ta det ganska lugnt ikväll för jag har tre matcher i helgen. Två stycken på lördag och en på söndag. Lördag hemma i piteå och söndag borta i Luleå. Vi mötte Luleå nu i veckan också och vann med 10-0 men jag tycker att vi måste spela bättre på söndag för matchen var ingen topp match.

Näe nu ska jag gå och läsa lite teori innan mormor och morfar kommer. men ni får ha det så bra. :D
 
Hejdå Kraam!!

Det är alltid bäst att säga sanningen!!!!


Betyder mycket!

Nu har jag suttit och funderat på vad jag egentligen ska skriva i mitt inlägg, och fått en ide.
Denna gång ska det handla om mina föräldrar. Mamma och pappa är de som ligger högst upp i min stege. De betyder så ortoligt mycket för mig. Vad skulle jag göra utan dem?. De fins alltid där för mig, som förstår mig när jag har det jobbigt. de peppar och hejar i alla lägen. Jag är så otroligt glad att jag fick vara erat barn. Att ni har gjort mig till den jag är!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om er, men så mycket tid har jag inte. jag Ska bara avsluta detta med att säga det som jag verkligen menar. Jag älskar er!

 


Puss på er!

Hjälp !!

Ojojoj.. vad ska man göra nu då?.. Sitter på skolan och bara väntar . Klockan är 08.39 och vi börjar inte förän 09.30. en timme kvar. Har varit och kört på trafikskolan och kunde inte skriva lite teori så det blev skolan iställe. åååh vad jag är less. Det finns inget man kan göra heller :S :S


Frisk!!

Hejsan !
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men har legat helt dööende i sängen. okej inte dööende precis men det har verkligen kännt så.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har inte hänt så mycket. Hade tappat bort min börs imorse, men nu har jag hittat den.... och jag säger inte var (A) hahaha

Snart ska man få go middag hos mormor och morfar. vi ska dit och slänga ut granen + julen. Min familj, Karin och Jörgen, Olivia, Vilma, Theo , mormor och morfar. allihop ska dansa kring granen en sista gång innan vi slänger ut den.

Ska gå och göra min färdig nu.. Pussen

Dagen efter fredag.

Ja vad ska man säga, ännu en rolig kväll i Piteå. Inger fyllde år i tordags och detta firade vi med en mysig filmkväll igår. Ingenting går upp mot tre stycker riktigt bra filmer, chips, dipp och dricka. MUMS :D


Och dagen blir bara bättre när man vaknar på morgonen och få se detta.


Norrland by day.

Rolig helg i piteå

Tidigt på lördagsmorgon drog bilen norrut mot PITEÅ!! träning jippi. efter träningen så blev det middag på ÄNGELN. DÄr vi skämmde ut oss totalt, men vad gör det ett gott skratt förlänger väl livet eller ;) efter det blev det en stor turnering mellan bowlingsproffsen. senare efter bowlingen på kvällen var det bad i jacuzzin hos anneli medans Sverige spelade semi. Efter vinsten med den otroliga finten så for vi på MAX och drog en drive in. Där fick vi ett till gott Skratt, Lollos beställning ojojoj.

Söndagen blev lugn, sov länge sen drog vi en stund på stan. kollade läget och sen drog vi på kvarnis och gymmade. för att vänta på träningen. Men efter vi hade gymmat så kom vaktmästaren och sa att en kylarpump hade brunnit och att träningen måste bli inställd. Iställe för att fara hem då så drog vi på badhuset och badade sen blev det middag och mys.

Måndagens morgon blev vi vaknade vi av ett sms från vår tränare där det stod INGEN TRÄNING!! Vi blev så sura så vi drog på kvarnis igen och gymmade sen for vi hem.

Många roliga STUNDER!!!
:D :D :D :D


2009

Hejsan allihopa :D

Jag har inte skrivit på ett tag men alla måste väl få ha jullov :D
Mitt är nu över och jag tänker nu igen dela mitt liv med er ;)
Nu är det år 2009, ett nytt år med nya möjligeter, val  och chanser.

Ja, vad ska man säga om 2008?
År 2008 har varit ett spännande år, mycket har hänt, fått många nya vänner och under detta år har jag lärt mig mycket.

2009 då?
Jo 2009 är inte vilket år som helst, utan det är nu som åldern kommer 18.. 18 år, många fel möjligheter kommer, tiden för körkortet är snart inne, och utelivet är något som man vill pröva på, kankse inte är så roligt att gå på krogen men skulle vara skönt att ändå ha åldern inne.


Ps. ni som har läst min blogg tidigare så kan jga medela att valet av hårfärgen blev brunt, så just nu är det kanska mörkbrunt och lite röda skimmer...

Natten ropar..... godnatt!! kram!

RSS 2.0