Bästa!!

Har haft en sån otroligt bra dag idag med de bästa!! Sushi till lunch och havsbadet hela eftermiddan!! Hur kul och bra som helst !! Tack Sophie och Linn ni är så otroligt bäst!!


Tosdag 28/2

Tjabba tjena hallå!!!!
Sitter på skolan och lyssnar på lite skadeståndsrätt såhär på morgonkvisten. Känner mig lite trött i kroppen, vilket känns lite tråkigt för jag har inte tränat så överdrivet mycket i veckan måste jag påstå men tror att kroppen har fått alldelens för lite sömn. Måste tänka lite på det känner jag.
 
Måndag: Axlar - Rygg på gym, snabba ben med hopp på fysen + mage och tugnt ispass
 
Löp 2,8km (12 min)
Bröst/rygg i maskin 12*4 ( 12min)
Hantellyft sidan 8*4/per arm (6kg)
Hantellyft framåt 8*4/per arm (6kg)
Hantellyft med båda armarna 90 grader
Plankan men uppdragna ben 20*4 (10 åt varje håll)
Rygglyft med vikt 10*4 + 20*4 (10kg)
Motion nacke 10*4 (20 kg)
Militärpress sittande 10*4 (20 kg)
ryggpress (maskin) 20*4 (61kg)
Situps (200 st)
löp/PW 2,8 km
 
Tisdag: Intervaller + mage och tugnt ispass
 
Onsdag: Mage - Axlar - Armar - Rygg på gym, snabba ben med hopp + plankan och lättare ispass
 
Tränade med Linn på gymmet så blev inte riktigt som mina vanliga träningspass men vi körde lite av varje för att få tips av varandra. Det var så kul att träna med något måste jag erkänna.
 
Idag blir det en vilodag, ska nämligen på äventyr idag med två favvoriter som har hittat på något som vi ska göra. Jag får inte veta något!!!! Men det ska bli riktigt roligt måste jag säga. Sen ikväll åker jag hem till Skellefteå :D... 
 
Igår prövade jag också på att göra hemmagjord jordnötssmör som jag fick ett kanon recept av Felicias mamma Lotta! Tack så mycket Lotta det var riktigt gott. OCH hur enkelt som helst!!!!
 
Recept på Jordnötssmör:
Mixa ihop jordnötter och antingen solrosolja eller rapsolja i en matberedare eller mixer.... KLART! 
 
Nu blir det föreläsning igen! Hörs!
 
 
 
 

Söndag 24/2

Hejsan hejsan alla där ute :)
Sitter i soffan efter att ha smällt i mig en mängd hemmagjorda sushibitar såhär på kvällskvisten. Har tillbringat denna fantastiska dag i avtalsboken.... inte alls så jättekul men var ett måste kan jag lova. Har pluggat så jag inte hann med ett träningspass idag, känns lite jobbigt men kan vara bra att vila lite också. 
 
 
Sen kan man börja fundera hur stressad man är när jag cyklar till ica (ca 2km) bort för att köpa lax och gurka till sushin. Gör ina ärenden och cyklar hem, när jag kommer hem så märker jag att jag måste ha glömt gurkan i kassan... RESULTAT: kommer hem UTAN gurka!!!!!!!! Så fick gå till coop och köpa en till!
 
Men nu är det sista dagen på den här händelserika veckan och imorgon början på en ny vecka med nya träningsdagar och möjligheter... Jag längtar!!! vi hörs imorgon!! Så kommer veckans schema ut också!!
 
Ha det bra så länge!

onsdag 20/2

Hej hej !! Igår var jag så otroligt trött när jag skulle skriva här.. hade tränat ett ispass och kört lite rumpa efter träningen, sen när jag kom hem så åkte jag till gymmet och körde ben och vader. Ett nytt pass men jobbigare än vad jag trodde det skulle bli och stel i baksidalår har jag varit idag.
Men imorse så tog jag mig friheten igen och tillbringa lite tid på gymmet. På dagens schema stod det Axlar+armar+mage vilket det också blev. 
 
Tisdag:
Så gjorde jag dessa övningar som vissas på filmen men började med 10 min löpning och gjorde vanliga benböj med 10*4 (55kg), vadhävningar 20*4 (25kg)  och ABS (40st) efter filmens övningar. Tycker inte det verkade så jobbiga men AJ säger jag bara.. Rumpan värkte.
 
 
Onsdag:
Löpning 10min
ståense bicepscurl 10*4 (22kg)
Triceps puchdown med rep 10*4 (27 kg)
Cabel crunches 10*4 (64kg)
Axelpress med hantlar 10*4 (9kg)
Hantarcurl 10*4 (9kg)
Baksida axlar med rep i cabel 10*4 (27kg)
vanliga situps varierat i raka och sido 100st
 
 
Nu har jag pluggat lite och ska nog ta mig en proteinshaakeee och sen gå och lägga mig :).. ska upp tidigt imorgon!! SÅÅÅ Godnatt!!! KRAM!
 

Helt slut

Är helt slut måste sova kom hem för 40 min sen från gymmet.. Har knappt kunnat hålla uppe ögonen.. Skriv om träningen imorgon:)


Powerbars och Goda (halvnyttiga) knäckebröd

Har lagt ner väldigt mycket tid på detta inlägg igår men olyckligtvis så var det spårlöst borta när jag skulle kolla på det efteråt. Så jag gör ett försök till och hoppas detta funkar...
 
Igår tillbringade jag lite tid i köket efter skolan, jag gjorde mig hemmagjorda proteinbars och knäckebröd. Tänkte skriva recepten här för det är riktigt goda och hur lätta som helst att göra... Jag menar om jag klarar det så klarar vem som helst det. Det gick väldigt snabbt att göra båda sakerna men tiden i ugnen är ganska lång så man får passa på när man har tid att vara hemma.
 
Proteinbars: Jag tycker det är perfekt att göra hemmagjorda bars för då vet jag exakt vad jag får i mig efter träningarna. Sen så är dessa inte lika söta som vanliga är som du köper, vilket jag också tycket är väldigt bra s´för har lite problem att få i mig söta saker efter träning. Så jag tänkte skriva ner receptet så ni kan pröva på det ni också :)
 
Ugnen: 175 grader
 
2 st äggvitor
½ banan
½ dl solroskärnor
½ dl fiberhavregryn
½ krossade sesamfrön
½ dl linfrön
1 dl cashewnötter
2-3 msk kakao
1 dl proteinpulver (Jag använde mig av cappuiccino men det går bra men vilken smak som helst)
2 msk vatten (hellre för lite än för mycket, så var försiktig)
Mörk blockchoklad (till toppen, om man vill)
 
Börja med att mosa bananen och knäcka två ägg i en bunke. Efter det blandar du i solroskärnorna,sesamfrön, linfrön, havregryn, kakao och proteinpulvret i samma bunke. Sen så hackar du cashewnötterna i små bitar och häll i det sedan i smeten.. Tillsist tar man lite vatten så det blir en smet. Smeta sedan ut smeten på en plåt och stoppa in det i ugnen i 20-25 min. Under tiden det gräddas så smälter du chokladen om du vill ha det (personligen tycker jag det blir godare) . Sen när det har gräddas klart så tar du och smetar ut chokladen över kakan och låt den sedan stelna i ett kallt område. Och klart!!!!
 
 
Knäckebröd: Detta knäckebröd är så otroligt gott och inte alls så onyttigt. Jagälskar verkligen detta knäckebröd och kan äta det som godis, vilket såklart inte är det bästa men jag vill bara få ut hur gått det är så att ni också får pröva på dessa underbara knäckebröd.
 
Ugnen: 150 grader
 
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
½ dl sesamfrön
½ dl kross, linfrön
½ dl pumpakärnor
1 tsk salt
½ dl raps olja
2 dl kokande vatten
 
Blanda de torra ingredienserna. tillsätt olja och till sist kokande vatten. Klicka snabbt ut smeten på en bakpapperklädd plåt. Lägg på yttligare ett bakplatspapper på smeten och tryck ut den till en tunn kaka. det sista du gör är att skära kakan i små fyrkanter. Grädda sedan i mitten av ugnen i ca 60 min. Klart :) MUMS
 
Nu skall jag fortsätta plugga på skolan, men skriver ikväll igen! KRAM!
 

Träning på G

Tänkte bara hinna lägga ut mitt träningsschema för veckan innan jag ska gå och lägga mig, vilket jag ska väldigt snart! hahah Kommer alltid att ha 15 min uppvärmning och någon sorts magövning vid varje träningspass!
 
Måndag: Rygg + Axlar
 
Tisdag: Ben + Vader (plus fys och inpass)
 
Onsdag: Axlar + Armar + Mage
 
Torsdag: Kondition (plus fys och ispass)
 
Fredag: Ben + Vader
 
Lördag: VILODAG!!!!
 
Söndag: Axlar + mage
 
 
 
Dagens träning blev rygg och axlar och passet bestod av :
Crosstrainer 15 min
Hantellyft sidan raka armar 6*4/per arm (6 kg)
Hantellyft framåt raka armar 6*4/per arm (6kg)
Hantellyft båda armarna 90 grader 10*4 (8kg)
Plankan men uppdragna ben 20*4 (10 åt varje håll)
Rygglyft med vikt 10*4 + 20*4 (10kg)
Motion nacke 10*4 (20 kg)
Militärpress sittande 10*4 (20 kg)
ryggpress (maskin) 20*4 (61kg)
Sofies specialmagövning ABS
Plankan (40*40*40*30*30*30)
 
Nää nu måste jag sova.. är så trött!! tr
 
 

Måndag 18/2

Hejj hejj hallå !! Idag är det inte någon vanlig dag utan det är Cornelias födelsedag! GRATTIS till dig corre!!!
Jag har inte skrivit något i helgen men har varit hemma i Skellefteå och fyllt år lite :).. Fick så otroligt bra presenter , så jag är sjukt nöjd!!!! :):. Tack så mycket !!! Sen fick jag umgås med de alla bästa, även fast vissa var saknade så var dte helt underbart! Men jag säger bara det ... shit vad tiden går!!!!!
 
 
Men fast denna hemresa så hann jag med att träna lite ändå.. Fredag blev det löpning 5,6 km sen gym.. Lördag innebandy med släkten... Söndag hockeymatch mot HV71 :)
 

Tisdag 12/2

Hejsan hoppsan!
Idag har det blivit en chillardag....har varit i skolan hela dagen och haft lektioner så jag inte hann åka med till piteå idag för fys och ispass, så skulle ta och gymma här i luleå istället och köra lite intervallen men det blev inte...
 
 
Jag så otroligt ont i armen idag, kanske inte skulle springa igår??!!!.. men det var otroligt skönt! 
 
Så det fick bli en vilodag idag med ett långt bad och ansiktsmask.. MYSIGT!! (Men tydligen inte så snygg!!!!!!!!!!) Sen så måste jag skryta lite om vår laxpaj som jag och Rickard gjorde idag till middag :D... (LAX, RÄKOR, BROCCOLI, CRABSTICKS, PAJ)
 
Nu är jag helt slut fråga mig inte varför.. men ska nog ta och fortsätta ligga i soffan ett tag till och titta på någon film :)... SEN har jag köpt SEMLOR till Sophie och Rickard som de ska få när sophie kommer hem från träningen!! Är inte jag världens bästa sambo så säg!!!!
 
Ni får ha det toppen så länge! KRAM!!

Måndag 11/2

tjenar tjenare alla!
Har inte blivit så mycket skrivande i helgen eftersom vi har flyttat in Rickards saker till vår lägga hela helgen. Jaa nu har han äntligen flyttat in :).. MYSIGT värre!!! <3
 
Men självklart så har jag hunnit med att träna lite också.. viktigt :)
 
Lördag:
Lördagen började jag med att stiga upp väldigt tidigt för att hinna skjutsa Sophie, Linn och Linkan till flygplatsen vid halv 7 så det skulle hinna med flyget som skulle ta de och resten av MSSK till stockholm för att spela två toppenmatcher som slutade med 6 poäng för munksund. Kanon brudar!
 
Sen städade jag och rensade upp lite här hemma innan jag begav mig till Rickard för att hämta upp honom och Simon plus mycket av hans saker till vår lägenhet. Vi dolade på sedan här hemma för att få ordning på det mesta innan vi begav oss till stan för ett litet besök på glasbanken och fixa tårta som vi skulle ha till efterrätt till vår mysiga middag som vi hade senare på kvällen för att fira Simon som fyllde år. 
 
Men självklart så hann jag som sagt med att träna lite mellan tårtköpet och middagen. Körde ett kort men intensivt pass som bestod av:
 
Intervaller 20 min 2*5 men hastighet 10 och 2*5 med hastighet 13.
Insida lår 2*60 (27kg)
Glute press (baksida lår/rumpa) 10*4 /ben (27kg)
Cabel crunches 10*4 (64kg)
Hantellyft åt sidan raka armar 10*4/arm (6kg)
kettlebells swing 10*3 (12kg)
ståense bicepscurl 10*4 (22kg)
Plankan 40*3/per sida 30*3/per sida
Kissande hunden 30 st /ben
Löpning 10 min (13)
 
 
Söndag:
 
Söndag var en riktig vilodag. Vi tog det väldigt lugnt men vi försökte bli klara till en viss del i lägenheten så nu ser det ut som ett hem igen och inte som ett bombat hus hahah. Näe men vi har möblerat om lite i läggan som jag kan lägga upp bilder på senare. Innan jag skulle iväg och hämta upp bruttorna igen på flygplatsen så hann jag med ett gympass igen såklart!! 
 
passet bestod av:
 
Löpning 10min (5min 10, 5min 14)
ståense bicepscurl 10*4 (22kg)
Sida magövning med hantel 10*4/sida (20kg)
Triceps puchdown med rep 10*4 (27 kg)
Cabel crunches 10*4 (59kg)
Militärpress sittande 10*4 (15kg)
dragonflags 10*4 
 
Det var liteom min helg !! 
Nu ska jag plugga lite innan jag senare ska till skolan för lite seminarium! KUL! hahah
 
Nu för ha det toppem så länge!!!
 
 

Torsdag 7/2

Hejsan hoppsan nu skriver jag här idag igen!! 
Har varit en väldigt skön dag idag faktiskt :) Tog en sovmorgon imorse och sen åt en mysig frulle med mig själv framför tvn innan jag tog med cykeln till stan för lite ärenden och gym. Velade om jag skulle ta cykeln eller bussen idag men jag säger bara även om det är SVINKALLT ute så kan man inte låta bli att ta cykeln om solen lyser mitt på himlen. Gick sen inte allt för bra på stan så måste tillbaka dit imorgon men jag klagar inte.. gillar juh liksom att vara på stan så... :).. Sen blev det också en snabb visit på gymmet idag för att jag skulle hinna hem och få lite mat före vi skulle vidare till piteå för att hälsa på världens bästa emma och våldgästa dagens viktigaste födelsedagsbarn jossa innan fys och ispasset. Som för övringt var väldigt roligt idag!! :)..
 
 
 
Dagens gympass BEN+RYGG :
Uppvärmning 15 min
Utfallssteg med vikt 6*4/per ben (12kg)
Benböj (90grader) 7*4 (55kg)
Vadhävning 20*4 (20kg)
Marklyft 10*4 (50kg)
Sittande rodd 8*4 (34kg)
Cabel crunches 10*4 (63kg)
Insida lårpress 50*1 (32kg)
 
Blev tvungen att köra en typ av cirkelträning för att hinna med allt under min lilla korta tid.. Men funkade kanon!
 
Sophie hittade en pall i hissen till Emma!!
 
 
 
Nu sitter jag och äter min vanliga kvällsmat och fundera på att lägga mig... klockan är juh snart 12!! SHIT!!
 
Kvällsmaten bestod av banan, kesella, fun light = MUMS!!

Träning!

Bättre sent än aldrig .. sorry men jag höll nästan på att glömma bort att jag skulle sätta in mitt lilla gymprogram... har suttit och pluggat hela kvällen så tänkte inte på tiden! Men nu kommer iallafall det ut tillslut!
 
Programet såg ut som jag redan sagt tidigare... nästan lika som förra gången jag la upp ett program men lite förändringar... 
 
Lite uppvärmning .. 10 min PW 
ståense bicepscurl 4*10 (18kg)
militärpress stående 4*10 (18kg)
Hantellyft åt sidan raka armar 4*6/per arm (6kg)
Hantellyft framåt raka armar 4*6/per arm (6kg)
Hantellyft åt sidan 90 grader 6*10 (7kg)
Hantal rad 4*10 (12kg)
triceps kickbacks 4*10/per sida (6 kg)
Motion nacke 4*10 (20 kg)
Rygglyft i maskin 100 (56kg)
Sofies special magövningar 8*40 x 2 (vila= 30 two legs pike med boll)
 
Tänkte köra plankan idag men som sagt jag kände av min nacke för mycket så jag fick nöja mig där! :P.. Nä nu ska jag ta och äta lite känner jag :).. HA det så bra!!
 :D
 

Onsdag 6/1

Ajajaj.... oj sorry hello ladies and egentligen!!!
Hahahah näe jag är inte alls trött !!!! Först och främst måste jag säga, Gud vad fint väder det är idag :) Kan erkänna att jag är som glad i hela kroppen nu när solen skiner på detta sätt:) HÖGT!!! T.o.m så har min cykel fått äran att bekanta sig med detta väder.. Och jag tror hon gillar det, har inte direkt frågat frågat såhär rakt ut men, vi har kännt varandra så pass länge så jag märker det liksom, vem vet ett sjätte sinne???
 
 
Sitter nu på skolan och läser lite, väntar på att lektionen ska börja så att vi kan rocka lite lagrum :) Har tidigare i morse varit en sväng på gymmet och kört ett liknande program som jag la upp förra gången men inte exakt lika... (kan lägga upp exakta träningsprogram som jag genomförde senare ieftermiddag) ... Det kändes iallafall riktigt bra men gjorde ont i nacken och ett tips till er alla där ute!! KÖR ALDRIG AXLAR NÄR DU HAR NACKSPÄRR!!!!!! hahaha det var mitt lilla tips till er från knugen:)) Ska läsa vidare nu så hörs vi senare idag!! Ciao Bella

Sova!!

Klockan är bara just efter 22 men jag är hur trött som helst så jag tror jag ska ta min sista proteinshake för dagen och gå och lägga mig! :) har just ätit kvällsmat så jag är laddad för gym imorgon bitti :) kvällsmaten bestod av: banan, kanel, kvarg och stevia (fun light) MUMS :) godnatt på er !!


HAHAHAHHA

Jag blev bara tvungen!!!
 
 
 
 
Fortsätt kämpa!!!

Tisdag 5/2

Hejjj igen!
Tänk er redan februari, MYSIGT!!!
Sitter nu på skolan efter en riktigt rolig, mysig, festlig helg tillsammans med två solstrålar som är en stor anledning till att mitt liv ser så ljust ut just nu! Vi håller på att pussla ihop ett PM i handelsrätt 1 nu och jag kan nog ändå säga att det går helt okej, eller jaa sådär, vi kommer iallafall någonstans.
 
 
 
Ett stort hjärta till er två BRUDAR!!
 
Sen ikväll kommer jag också få ungås med fler solstrålar i bilen och på träningen. Tanken på det glädjer mig verkligen. Men linn jag hoppas ypperligt att du är lika mysig i bilen idag och som var igår... hahahah jag menar bara vilken kille kan tacka nej till denna sötnos??
 
 
Ändå skönt med snabba ben idag och en lugn isträning.. .. känner mig TAGGAD inför träningen ikväll i piteå sen blir det gym igen imorgon!!! Men mer om det får ni veta imorgon :D... 
 
Så det bäst såå länge!! 

RSS 2.0