Härliga tider!

Hej!

Förlåt att jag inte skrev igår men det blev väldigt sent innan jag hade kommit mig hem. Men iår så började dagen med ett träningspass kl. 09.00 i A-hallen. Det var bara en lojträning, Många träningar mellan SVARTA och VITA. Men Svarta vann trotts Kajsas komentar. ( Kajsa sköt i sargen och fick ett poäng avdraget för hennes lag (Svarta) då sa hon: Men Susanne sköt också i sargen. Då sa vi andra: Men Kajsa, Susanne är juh också svart. hahahah )Efter träningen blev vi bjudna på glass av Kajsa, hon fyllde år igår. Våran kajsa redan 21 år, tiden går så fort. Men efter all glass och stohej blev jag tvungen att fara ner på stan för jag började jobba kl. 12.00. Det var en riktigt rolig men samtidigt jobbig jobbdag igår. det bara kryllade av kunder hela tiden. Efter jobbet for jag hem för att äta middag, Det var Oscar som gjorde middagen, en riktig god en ;)
Vis ca 19.30 for jag tillKajsa på födelsedagsparty. Det var riktigt trevligt ma jag säga.



Imorse sov jag till halv 12, en nödvändig sovmorgon kände jag, sen när jag steg upp så fick jag varmkorv med bröd. Efter det gick jag ner och städade mitt och tog mej en dusch. Nu sitter jag här efter duschen och skriver, men om bara en halvtimme kommer mormor och morfar hit för att hjälpa mamma med gröten och pappa med bord och stolar. Vid tre kommer resten ( farfar, farmor, Karin, Jörgen, Olivia, Vilma, Theo). Vi brukar alltid äta gröt hela familjen dagen före julafton, för vi firar att mamma och pappa förlovade sig då.men nu måste jag göra mej i ordning, men vi hörs ikväll.
Kram!

3 dagar kvar!

hej igen :D
hur äre med er?, med mej är det bara fint jag kännar att förkylningen håller på att släppa hoppas bara på att det fortsätter i samma riktning. Har kännt mej riktigt frisk idag så idag har det hänt mycket. Jag började dagen med städa mitt rum från golv till tak, inte en sådan rolig sysla men det är ett måste vid jul. Vid 11 kom Olivia och Vilma till oss, så for jag, mamma och brorsan med dem på stan. Jag hade lovat hjälpa dem med de sista julklapparna , det gick väligt bra. Vi for från stan med allt vi behövde. Jag, Olivia, Vilma och morfar for senare till Ainas och köpte god fika som vi sedan fikade upp hos mormor och morfar.



Sen har jag också hunnit med att ha lilla Julafton men Jennifer Lundström, Jennifer Stenmark, Jennilla Eriksson, Jimmy Brännström, Dennis Nordström. Vi var här hos mej och åt massor med godsaker. Vi spelade spel också, och grabbarna vann, fast jag och Jennilla tyckte att vi var bäst , kvällen avslutade med saw Vl, och då kom Anton Andersson också :P. hahah men nu ska jag gå och lägga mej, jag ska upp JÄTTE tidigt imorron, har träning kl 9.00 i stan. men vi ses imorron.
Kraam!

Varför!

Varför, varför, varför?.. varför blir man aldrig av med förkylningen , jag kan juh inte äns träna så hårt som jag vill för den irriterande hostan kommer.

Skönt att träffa laget igen, ni är så otroligt snälla. Ni är som min familj.

SAIK- Modo 3-2 en grymt skön seger. Denna gång får Modo fansen ge upp med förklaringar, SAIK var det bästa laget ikväll. SAIK hade kunnat vinna med mer om inte Modos målvakt hade stor spelat, många fina räddningar.

Ska Slagga Nu Men Vi Hörs Imorron!! Kram

Äntligen

Yes!!!
Äntligen är det jullov.
Men var är all snö? Det ser så otroligt tråkigt ut när det inte är någon snö ute. När man tittar ut så känns det inte att det bara är 4 dagar kvar till julafton, ja, ni hörde rätt. Helt unbelievable!!! 4 dagar.
Ikväll blir det träning med tjejerna, saknar dem jätte mycket, så det ska bli kul att höra vad dom har att snacka om idag då :P Nu ska jag till mormor och äta.
Hade Kraam!!

Helt slut!!

Hejsan!

Nu är men hemma efter två jobbiga men mycket härliga och roliga dagar i Ö-vik.
Känner att jag kommer att ha LITE träningsvärk i låren och baken imorron. Förkylningen sitter i som bara den. Hela try outen gick vell sådär i genomsnitt, men det var grynt roligt. :D


Vi började på tisdag med att lära känna varandra i "teamet" och åt julbord till lunch sen for vi till Kempis för att träna ett mycket intensivt och tungt träningspass, efter det hade vi fyspass och senare på kvällen bliev det att fara och se modo-Linköping som blev förlust för modo. (De spelade riktigt uselt)
Klockan kvart över 6 i morse steg jag och pappa upp på hotellet i övik för att äta fruktost. ALLTID GOTT MED HOTELL FRUKOST!! Sen for vi till Kempis för att ladda upp till internmatch. Efter matchen så åt vi lunch, "tomte"gröt, och sen var det bara sista momentet kvar. FYSTESTERNA!!.. Skit vad jobbiga det var när man hade en förkylning upp i hjärnan. Men det här är något som jag absolut inte ångrar att jag for på, tvärt om, det var värt varenda öre.

Nu är jag helt slut och funderar på att gå och lägga mej och se en film, men vi hörs hejdå pusshej!!

Ps. Lisa Edman kom hem från USA i måndags och då kom hon till Kempis för att träffa mej :D Blev så otroligt glad när hon kom. Har inte träffat henne på mer än ett år. Nu önskar jag henne ALL lycka till när hon far tillbaka tillUSA på tisdag för att börja träna igen. (LISA, du kommer alltid finnas i mitt hjärta det vet du )

AJajajaj

Spänningen stiger i magen!

GUD
så nervös jag är. Jag kan närstan inte sitta still hela min kropp ler. Längtar så otroligt mycket efter att morgondagen ska gry. Det är bara så synd att den förbannade förkylningen finns kvar fortfarande efter förra veckans feber. Jag har packat hela kvällen men det känns ändå som något fattas men jag vet inte vad och jag vet inte varför det gör det. Har ju packat det här flera tusen gånger förr. Det är nog bara att jag är så nervös.
image3


Jag ska nog gå och lägga mig i tid ikväll så att det inte blir som natten till idag. Var så otroligt trött på dagen så jag gick ner till mitt rum och tog mej en tupplur, sen när det var dags att sova så kunde jag inte, jag var aldelends för pigg. Så jag somnade vid halv 2 slaget. INTE BRA!!

Måndag

Åååh... ja då sitter man här i igen, på sin plats i klassrummet, efter en kort rast. Det känns ändå ganska bra, sista lektionen för dagen. Det är matte och lektionen sätter snart igång. Fast idag tror jag inte vi ska jobba så mycket med matte, för vi måste hinna klart med en hemsida som vi håller på med i skolan. Vi har hållit på med våran webbtidning (hemsidan) som vi börjat om efter novemberlovet. och nu är jag äntligen klar. Det är de flesta också för det måste vi, för i morron börjar redovisningarna om våra hemsider för varandra i klassen. det pågår till på onsdag eftermiddag. webbtidningen ska vi rösta fram på skolan vem som har den mest passande och snyggaste hemsidan och då blir det den som komme att finnas på vår skolas hemsida. 

Men jag slipper hela redovisningen, det känns så otroligt skönt :D
Imorron bitti vid 6tiden beger sig jag, pappa och min bror till Ö-vik. Vi ska vara där den 18-19/12. Jag ska på try out för tjejhockeygymnasiet, pappa ska med och kolla hur skolan är om jag nu skulle komma in, men det är inte så stor risk för det är bara 3 st riksintag. men vem vet, jag kanske har riktigt tur. Min brorsa ska nog bara med för att han vill träffa några kompisar där nere. 

Jag ska också få träffa Joyce = Jesfin Nilsson, hon är väldigt trevlig tjej som jag tycker jattemycket om så det ska bli riktigt roligt :D

Näe. nu måste jag sluta och och börja jobba med något skolarbete annars blir roger (vår mattelärare) inte så jätteglad. med ni får ha det så bra :D hejdå pusshej. 

RSS 2.0