Underbar dag !! :D

Tjenare tjenare!!
Mycket underbar dag idag.. Solen skiner och jag är pigg som en fågel.. :P
Steg upp väldigt tidigt idag för att sedan gå en mysig promenad innan frukosten, och jag säger bara det.. Detta kommer jag göra om. Det var helt sjukt skönt att gå en promenad på morgonen..
Nu har man ätit frukost, ska ta en dusch och sen blir det stan med super flisan!! Så det kommer bli en riktigt mysig dag känner jag.. :) toppen!!! :D
Nu ska jag ta duschen så vi får höras ikväll efter träningen tror jag det blir ett till inlägg!!
KRAM!!!

Myskväll!!

Hejsan!!
Har varit hemma ikväll. Kom hem med flyget vid ca 19.20 så det var väldigt skönt att ta en lugn kväll hemma med Emelie :) Helgen har varit riktigt bra.. Vi bjud på ett mycket bra motstånd och bra spel.. fick med oss 2 poäng mot riktigt bra lag. Stålt över er tjejer!!
Ikväll så har jag och emelie dissat söndagsfilmen. Jag erkänner, jag gillar verkligen beckfilmerna men det kändes som man nyss hade sett den... Så istället blev det Sex and the city filmen istället på vår tvskärm.. :D
Man kan inte bli annat än avis och kär. JOBBIGT LÄGE :) hahahah
Näe imorgon tänkte jag börja mitt nya liv.. Många nyttiga veckor framför mig!!! KOMMER BLI AWESOME!!
Vi för höras!!
KRAM !!

Ny start igen!!

Hejsan!!
Nu har det hänt grejor!!
Har flyttat till Luleå och börjat plugga, rättvetenskap har det blivit för min del!... Känns riktigt bra. Tror jag har hittat något som verkligen passar mig. Är hur intressant som helst. Idag hade vi också vår första tenta, kändes bra men man vet aldrig hur det går. Nu är det bara att vänta och se om man får godkännt på jök1an.
Så idag har jag varit helt slut.. Tentan skrev jag mellan 9-14, tänk dig 5 timmar bara skrivande. HAHAH hade inte heller tid men varken äta eller dricka. Så var rätt slut efter den. Men nu har jag varit en sväng på stan och snart ska jag fara på hockeyträning i piteå. Känns ganska jobbigt hade hällre bara legat i soffan idag och tagit det lugnt samt kolla på Skelleftematchen. Ikväll ska de slå färjestad och ta 3 poäng. Men måste fara på träningen eftersom på lördag flyger vi ner till stockholm och linköping, och spela match!! ROLIGT!
Nu måste jag göra lite mat så jag orkar med träningen!!!
Vi höres!!
CU!

RSS 2.0