13 dec

Glad Lucia alla lussetåg!
Åhhh ijag måste bara säga att jag har världens bästa sambo!! :D
En dag som denna, Tisdag den 13 december Lucia dagen nr 1 så bakar hon hennes super biskvier åt mig :D JAG GILLAR VÄLDIGT STORT!
<3

12 dec

Hejsan hoppsan fallelallela när julen kommer ska varenda unge vara glad.. :D.
Hahah jag vet faktiskt inte om den går så men jag vet iallafall att igår var det tredje avdvent så det närmar sig med stora kliv. SPÄNNANDE!! :D Näe men det ska bli riktigt skönt med jul faktiskt, mysigt att träffa så många som är hemma.

 

Har inte hunnit skriva så mycket i helgen eftersom jag var i piteå och såg när vi spöade segeltorp med 2-0 och torska mot linköping med 7-4 inte lika bra match men. Sen var jag med Inger och Anneli det var mycket roligt att träffa den igen var väldigt länge sen. Sen igår när vi kom hem så fick vi lite senare besök av brorsan och Emelie riktigt mysigt att ha dem här!!

BuuuuHHH... jag fattar inte hur mycket jag kan frysa, det är juh helt sjuk. FRÖS ihjäl påväg hem från skolan och nu sitter jag här med filt och te och ska se en film innan jag ska börja plugga.

 

 

Vi hörs!

 

KRAM


8 dec

Hejsan så här på kvällskvisten ;).
Ska snart gå och lägga mig men kände att man kunde skriva in ett inlägg här först ;)
Imorgon är det fredag mycket trevligt med helg tycker jag, i helgen blir det match mot segeltorp och Linköping men de får jag se på från läktaren, är fortfarande inte tillräckligt pigg för att börja träna.. SÅ LESS!!
Men Idag har jag varit i piteå och sett på träningen iallafall. Riktigt kul att träffa alla igen, har som saknat gänget en del ;).. hahah
Näe nu blir det sängen för mig, sov som sagt  inte så många timmar förra natten så, det är dags nu. :)
KRAM

Natt inlägg

God natt allesammans!! :D
Sitter här och har lite tråkigt jag. Vet inte egentligen ska jag sova men kan inte, är helt jättepigg!! :S
Ville säga bye bye BLONDIE igen till mig själv och välkommen ..... Ja det vet ingen ;)
hahah Nä nu ljög jag jo en vet .. eller två ;).. jag och Sophie!!
Idag har vi städat och diskat och fixat med våra kläder ett STORT plus till oss :D
Nu Måste jag sova inte okej!!!!!!!!
KRAM!!

7 Dec

Hejsan !!
Igår skulle jag skriva igen, men efter jag hade städat lite i lägenheten och bakat saffranmuffins som faktiskt blev godkända så fick jag främmande och kvällen gick åt till filmtittande. MEn det var väldigt skönt att när jag inte kan vara och träna att jag ändå inte behöver sitta ensam utan har trevligt folk som hälsar på :D
Idag blir det ska Inger komma hit och hälsa på :D.. det kommer bli riktigt kul att få träffa henne.. :).. även fast vi bara bor 5 mil ifrån varandra och jag är i pite väldigt ofta så hinner vi typ aldrig ses, så det ska bli riktigt mysigt med en heldag :D.. Tror det blir en runda på stan och ett besök på det nya kaféet i stan. Måste kolla vad de har att erbjuda ;)

 

Nu blir det lunch :D.. Våfflor MUMMAA!!!!!

 

Vi hörs !

Kram!!


6 December

Men but hello!!! :D
Skön morgon... vaknade av mig själv utvilad och på ett sätt väldigt nöjd av min sömn inatt. Har en känsla på att det kommer att vara en väldigt bra dag idag :D Det blir ingen träning för mig idag heller vilket inte känns så jätteskoj faktiskt men kanske ska försöka mig på att baka något julaktigt istället vad tror vi om det??
(Fast idag så måste jag också städa) Men det behöver jag inte nämna ;)
Nä nu ska jag plugga vidare kan skriva mer sen kväll !!
KRAM!

5 december

Hejsan!!!
JAAA nu är det den 5 december och vet du vad som händer den 5 dec 2011?????? Jo Sofie och Sophie fick internet i lägenheten!! JAAA Mycket lycka så nu kan jag bli mycket bättre och anstränga mig att skriva här igen :D.. LOVAR :D:D
Annars har det inte hänt så mycket idag, har kommit hem från skellefteå men jag längtar redan tillbaka men nu är det bara 3 veckor den är det jul och man får vara hemma med familjen igen. Bussresan hem idag var inte alls kul tog hur läng tid som helst gillades inte av mig må jag då säga. Fast en sak som jag nämnde i inlägget igår var att det inte var någon snö ute fast det var andra advent så fick jag mig ett glatt leende imorse när jag vaknade, För då snöade och ganska mycket också, det var riktigt vackert :D...
Nu måste jag plugga, önska mig lycka till :)
KRAM

ANDRA advent

Hejsan igen det var riktigt länge sen... Men  vi har ännu inte fått internet i lägenheten och därför har jag inte haft möjlighet att skriva :(.. Men nu ser vi ett ljust sken.. fåglar visslar att snart har och vi möjlighet till internet.. :D.. JIPPI!!!!!! Nu är jag hemma i Skellefteå och bara njuter. Men är sjuk fortfarande har varit det sen i måndags men det släpper inte. SÅÅÅÅ iriterande :S.

Men tänk så här då, nu är det andra advent, och hur mycket julkänsla har man inte, jag sitter här i julmusik och tittar ut genom fönstret och marken är täckt av snö och det är minusgrader, Jag bara undrar om vad som skulle hända om vi inte hade haft såhär mycket snö som vi har idag.... eller vänta nu vad är det jag ser?????? Det är inte snö, utan grönt gräs!!!!! Jag dör tänk att nu är den 20 dagar kvar till julafton och vi har grönt gräs och inte en enda snöflinga på marken vad händer??? Julkänslan är inte på topp må jag få säga. Men vi klarar detta! :P

Nu hade jag tänkt att gå till mina päron och se lite beck :D.. Nu får ha det så bra!!

KRAM


RSS 2.0