Har shoppat lite...

Hejsan!
Jag har varit och jobbat idag! Sen blev det stan med Olivia. Har köpt en gul klänning, ett linne och halsduk mm. Mycket nöjd med dagens köp :D.. Nu ska jag ut till stugan och sen typ fara ut och spring. Men det är så tråkigt att skriva i bloggen måste jag bara säga, iallafall som jag känner just nu, jag har som inget att skriva,... :S... men jag kan skriva att det inte blev att vi skulle vara i en stuga i Byske till midsommar utan det blir att vi är hos Emil iställe. Mycket konsktigt att alla som är i stugorna måste vara över 20 :S

Sen kommer Robin imorgon :D..



Längtar efter dig sötnos!!

Men vi hörs sen nu ska jag ut till stugan!!! KRAM!

Första jobbdagen

Hejsan!
Nu är jag hemma efter första jobbdagen på Ica MAXI! :D.. Ska snart ut till stugan för att äta middag sen fara till stan och träna och handla lite :P.. kommer bli en full kväll.  Jag vet som inte riktigt vad jag ska skriva. Ska snart ring Robin och kolla vad jag ska inhandla till midsommar, vi har hyrt en stuga i byske som vi ska ha det mysigt i ... Grilla och bara ha det trevligt det blir ganska många där tror jag med dessto mer så dessto roligare blir det!
:D :D

Nu ska jag och mamma fara ut till stugan men vi hörs!



KRAM!

ONT!

Tjabba!
Jag har nyss varit hos tandläkaren! Har så ont i tanden och vill bara dra ut den! AJAJAJ!! näee men äter nu pencilin så jag hoppas det kommer att gå om! Annars ska jag snart ut till stugan och klippa gräsmattan. Jag lovade mamma och pappa att jag skulle göra det. Efter det blir det träning ikväll. Ska bli skönt att börja träna igen. :D :D

Sen vill jag bara säga grattis till MSSKDAM för de/vi gick upp i rikserien till nästa säsong! :D :D GRATTIS TJEJER!!

Nu måste jag rusa!! KRAM!


Nu blir det fler bilder :)

Hejsan Hejsan!!
Nu har jag kommit hem från piteå :D.. Ha haft en riktigt bra helg där. Nu ska jag vara ganska kortfattig av mig, ska fara på gymmet och träna lite. Men nu kommer bilderna somjag inte hann lägga ut förra gången!


Mycket glad efter att äntligen har fått ta studenten!!


Vilken GLÄDJE!! :D


Syskonen! :D


Mamma, jag, Brorsan och pappa alla är samlade! :D


Mormor, jag och morfar ! :D

Vi Fyra!!!! :D


Jag på flaket :D


TBS 3B På cenen :D

Så nu var det färdigt :P.. hahah men jag måste verkligen gå om jag ska hinna med alla jag ska göra! men ni får ha det så bra så ses vi !! hejdå KRAM!


Luleå - Grillning - Brännboll

Hejsan!!

Hoppas ni inte är lite trötta om min lilla darling som aldrig vill vakna, vet inte hur många gånger jag har väckt honom men han somnar om ingen.. ska snart försöka igen :P Vi ska fara till Luleå och shoppa, det kommer li skoj hoppas jag :).. Sen ikväll blir det grillning med några av tjejerna ifrån laget. Ska bli roligt att träffa dem igen, kommer nog inte att bli så ofta i framtiden! Sen ska vi spela cubb och brännboll tror att det kommer bli fler på brännbollen så det blir nog en riktigt trevlig kväll hoppas jag :D.. Men nu ska jag försöka få liv i den halvdöda :D.. Ni får ha det så bra så läng :D..

SES KRAM!

Äntligen så!

Hejsan!!
Nu har jag kommit hem efter att jobbat ett tag :P.. Snart ska jag ta bussen till piteå för att träffa Robin sen så ska vi vidare till Luleå imorgon bitti :D.. Kommer bli skoj.. Hoppas bara min lilla kamrat orkar gå på stan så långe :P..

Nu kommer några bilder från studenten :D



















Fler bilder kommer på söndag :D.. Lovar måset fara nu bussen går snart!! KRAM!!

Det är något fel på min blogg men!

"Det har redan varit två efterskalv"

Vid 22.30 skakade marken och polisen har blivit nedringda. Epicentrum låg någonstans kring Uttersjön.

om ni vill läsa mer!! Norran.se

Hejsan!! Jag skriver här för det går inte att skriva någon annan stans.. Det är något fel! JAg har inte hunnit skriva på ett tag nu eftersom jag har varit i stugan. Vi har flyttat ut nu och det är riktigt skönt!!! JAg lovar att när jag har mer tid så ska jag lägga ut lite bilder från Studenten!! Men nu hinner jag inte eftersom jag ska snart vara på jobbet. Föresten var det någon mer än jag som kände av jordbävningen igår??? Det måste det ha varit, hela våran stuga skakade!! Jag kan faktiskt erkänna att jag blev lite rädd(A) men nu i efterhand så var det ändå ganska coolt, det är juh inte ågot som man får uppleva varje dag!

Nu måste jag fara men vi ses ! KRAM!!

Dagen före STUDENTEN!!!!

Hejsan Hejsan!!
Hoppas allt är bra med er, för jag bara njuter för tillfället. :D
Idag är min vilodag för jag ska verkligen orka hela kvällen imorgon!!! DÅ SMÄLLER DET!!
STUDENTEN 2010!! Jippi!!

Jag måste bara säga att jag har verkligen haft hur roligt som helst den hör veckan.. Synd bara att snyggingen min är på ett annat håll och firar!! Men men, snart får man se honom igen och nu ska jag bara vara med mina underbara vänner och ha hur roligt som helst!! Tänkte jag kunde lägga in lite mer bilder från veckan nu, men jag lovar det kommer att komma mera !! :D

Söndag i Boviken:


Vollyboll :D


Några av girlsen!


Dahlberg, GB, Jens och Ian känner stämningen!

Sen har vi måndagens Burträskbingon :


Snyggingarna mina!!


Bea och Ida :D


HAhaha LISA!! :P


Ja, vad ska man säga!! ?? :P

Tisdags på balen:


Så här såg vi ut!


Bilen vi åkte!!


Rödamattan! Riktigt roligt :D


Annette och Hampus!


Anna och Anton! :)


Thea och Jeppe! :)


Victor, jag, Oskar och Jennilla!! :D


Jennifer och Olivier :D

Onsdagens sittning på skolan:


Tess och Erika :D


Jennifer och jag :D


Emmy och Nina! :D


Ida och Bea :D


Stämning!


Jag och Lea :D


Vera, Jullan och Sandra! :D


Aina :D


Ricard och Marika :D



ute på bryggan med girlsen!


Skulle kolla så båten höll!


Vera och Erika.. :D


Försöker få mig upp ur båten


Jag känner mig lite underlägsen med att inte ha en lika röd tunga. :P

Så fler bilder ska tas idag och imorgon :D... nu ska jag städa klart mitt rum sen blir det nog lite glass ute i solen :D ni får ha det så bra !!

KRAM!



Sittning!

Hejsan hoppsan!!
Igår var det balen och det var riktigt trevligt :D .. Jätteroligt att se alla uppklädda och bara ha de roligt!
Bilder kommer mer sen, men två smakprov får ni!





Jag och Viktor min kavaljer, haha om det nu stavas så!! 

Ikväll blir det sittning med lärarna på skolan sen blir det klassfest och ut på mollys !! Kommer nog vara väldigt många ute idag, så det bllir riktigt roligt tycker jag :D :D

Kort ska tas ikväll så det kommer in fler bilder , jag vet att jag är riktigt dålig på att ta kort men det ska ändras på det!! Jag lovar!

Nu ska jag gå och välja ut en klänning! 
KRAM! 

Tisdag---- Balen!

Hejsan!!
Idag är det balen och mycket måstes göra!! Vi har iallafall tur med vädret än så länge, nu äre bara att hoppas det håller i sig!! Igår nämnde jag att jag hade fått munsår och hoppades att det skulle lägga sig lite under natten men ack så tur får man inte ha, istället så har hela läppen svullit och jag försöker verkligen allt för att den ska lägga sig igen.. Men för nog köra på mycket smink!!!

Jag måste snart bege mig, ska hinna ner till mormor före karin hämtar mig där om en kvar! så blir det salongen till halv2  för att få ihop någon snygg frisyr. Det kommer att bli riktigt roligt. Jag är bara rädd för att munsåret kommer bli ännustörre under dagen!! För just efter jag har varit hos karin på salongen så kommer mormo och hämta mig och jag ska hem för att sätta på mig klänningen och allt annat. Sen kl 3 är det fotografering!!! sen börjar det! Men nu måste jag gå för att hinna med allt!! Ni får ha en sådan roligkväll så hörs vi imorgon!!!

KRAM!!!

hemma!

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter en kväll på stan! Blev inget större burträskbingo pga missförstånd. Men vi hade det riktigt roligt ändå. Allt inför imorgon är fixat och klart. Känner mig inge nervös med stressad, inte okej.. På grund av det så har jag fått munsår, men jag hoppas det är med mig och förminskas under natten. Annars får jag ta och sminka över det på nått sätt... Men jag är inte förvånad, det ska alltid hända mig. Och inte nog med det. Jag slog också i pannan i en bordskant idag när jag skulle plocka upp en sak från marken. Hur snyggt kommer det vara imorgon då :P.. hahah jaajja m,an får bara skratta och gilla läget! det är juh studentvecka nu juh!! WOW !!!

Nu ska jag ta en dusch och sen dricka lite kaffe med mamma och pappa! Vi hörs!!

KRAM!

Första studentfesten i veckan!!

I går var vi boviken och härjade!!! OJOJOJ så roligt vi hade!
TBS3A+TBS3B:D .. Blev inte så många bilder, men lite blev det!!




Två snygga bilder som Veronica hr tagit, eller iallafall med hennes kamera!! Fler bilder kan du hitta på hennes blogg.. veronicanordlund.blogg.se. :D

Idag har vi varit på skolan och lämnat igen dem mästa.. Nu ska jag byta om till fjortis och snart bege mig ut igen för att träffa klassen med lite burträskbingo... KOMMER blir skojj nanting !!!
Bilder från det kommer in ikväll hoppas jag!!

KRAM!!

Nu ska jag sova! blir en rolig men sliten vecka framför mig nu!!

blir en rolig men sliten vecka framför mig nu!!... Men Det är det värt!! imorgon börjar firandet!! JIPPI!



KRAM!

YES!!!!!

Äntligen!! Nu är ALLT KLART!!!!!!!!

Balen, studenten, tävlingar, grillningar, festligheter och alla träffar med klasserna och klassen here I come!!!

Åhh nu är jag äntligen klar, ni fattar inte så otroligt skönt det är!! Jippi!!! vill egentligen bara ut på stan och känna av sommarkänslan, finns bara ett problem, ska snart på Ica MAxi och sitta i kassan sen så är det inget sommarväder ute inte :S.. SYND!! Men glad är man för det!

Men ni jag tror faktiskt jag hinner en liten sväng på stan!! Vi ses !! KRAM!!

Ändå glad!!

Hejsan hoppsan!!
Hoppas allt är bra med er där hemma! själv mår jag super mitt i allt jobb!!
Har bara en vecka på mig att fixa en redovisning, en hemuppgift och två prov. Hoppas ni önska mig lycka till.. Jag känner värsta stressen. Men samtidigt så känner jag bara glädje. Inte länge kvar nu. Balklänningen skor och allt ornat samt studentkläderna också. Sen har jag fått sommarjobb också på Ica MAXI! Så där kommer ni att se mig i sommar! Sen drar jag vidare i sverige söderut och stannar i huvudstaden iallafall ett halvår. Sen får vi se vad som händer! Allt detta kommer att bli jätte roligt men jag är lite orolig över att jag ska vara bort från min mamma och pappa så länge. Jag vet att jag kanske låter lite fånig men jag kommer verkligen att sakna de så otroligt mycket. Det är helt sjukt. Föresten så ska de firas idag!!!

Gifta i 20 år det är helt sjukt!!! GRATTIS!!!

ÄLSKAR ER!!!

Vi hörs! Kram


RSS 2.0