Old!!

Jag satt ett tag och kollade på gamla kort, och hittade en hel del roliga bilder !! :D

Jimmy och jag !
Oscar och jag :P

Lagfesten!!

En helt otroligt rolig kväll. Tjejer.. ni gör att livet blir så spännande :) :)


Internet är ej trasig längre!

Hejsan! Länge sedan, internet hemma har inte funkat, men lite om mitt liv.

16 februari - Den bästa dagen på året, för jag blev äntligen 18 år :D :D Så otroligt skönt att äntligen bli "Stor"
17 februari - Dagen då jag tog körkortet, Kan nästan inte än förstå det.
20 februari - Lagfest, hade en otroligt roligt fest med laget hos Tina sen blev det utgång på Pentan. Inte så mycket folk men var riktigt kul, hade mycket plats att dansa på. Och Grankan fick två stycken efter sig :P.
21 februari - Blev bowling på bowlingkompaniet, och efter en tung blev det film hos mig. Sen ägnade man lite av kvällen till att vara fyllischaffis.
22 februari - Emelie fyllde 18 år, och match mot Löven i Umeå, en vinst med 5-1, vi h´var verkligen inte bra. Tur att den matchen kom nu och inte den 4 mars då SM börja.

Pusslet!!!Äntligen!!!

Hallåaa!

Hejsan :D
Idag har det varit ännu en rolig dag på Intersport.
Har fått stå i kassan och satt larm på många klädersplagg :D

Efter 5 då jag slutat gick jag en runda på stan och fyndade lite :D En eyeliner, deo,mössa,lipsyl och en tröja, är mycket nöjd. nu ska jag tappa upp ett varmt och skönt bad så man kan koppla av och läsa lite teori :D

Vi ses Kramen!Så fint :D

Hockey :D


DET!

Måndag

Hejsan.
Ännu en måndag. Den var inte helt vanlig. Idag har jag varit och praktiserat på Intersport här i skelle, som jag nu ska befinna mig på i två veckors tid. Mycket roligt, tiden gick fort och det är juh alltid bra.

Efter Intersport så tog jag mitt pick och pack och begav mig till jögge som var på jobbet. Där läste vi lite teori och for ut och övningskörde. Lika kul varje gång, men Sofie du måste särpa dig, det närma sig med stora kliv.

Hela helgen har vi varit i ö-vik och Sundsvall och spelat matcher. Nu är vi seriesegrare och har kvalat in oss i SM-8dels final. Super tjejer.
Just nu skriver jag mer om min sport på http://www.http//traningstjej.blogspot.com/ där jag skriver om hur jag tränar och hur det går för oss i hockeyn.mm. :D :D

Har just lagt klart pusslet som jag typ började med för typ 100 år sedan men både mamma och pappa har hjälpt till och gjort så otrol

Hejsan :D

Hallå :D
nu sitter jag på skolan och har engelska, inte det roligaste men. Fick ett bra betyg på en engelska prov vi har haft så det kändes också bra. Har snart programhantering snart sen en redovisning. Efter skolan blir det jobb sen piteå för hela slanten. :D :D

Hejj!

Hej alla fans :D
Eller ja, hahah .
Vad ska jag säga. jag sitter på skolan och har ganska tråkigt :P.. håller på med småföretagande men är helt slut. 
Ska sen och jobba i två timmar på godisvågen. Sen blir det lite körning inne i stan :D

Jippi vi slutar nu :D
Måste spring till jobbet. SES !!
Kram!!!

Helgen

Hallå nu var snart helgen över än en gång men det kommer juh snart en ny.

I helgen har vi haft 3 stycken matchen två igår och en idag. Igår spelade vi mot kiruna killar båda matcherna. På andra matchen hände en ganska konstig sak. Under andra perioden började jag känna som att det var ett jack i ena skridskon men fortsatte att spela, men efter matchen så frågade jag mange om han kunde kolla om det var något jack och om han i sånna fall kunde slipa den. När jag lyfte upp benet så han skulle kolla så bara stod han och skrattade, jag fattade ingenting och sen kom Bella, Björn och Jörgen (mina tränare) och började tokskratta. Sen såg jag vad de skrattade åt. Inte konsktigt att det hade känns som ett jack. Skenan var AV!!


Kan inte förstå hur jag kunnat åka?!


Idag spelade vi mot Luleå i Luleå, körde med mina nya skridskor, kände mig som bambi på hal is, såg säkert ut som det. hade fel radie och åkyta på dem så när jag skulle svänga blev jag nästan tvungen att hoppa. Det var nästan långfärdsskridskor som jag hade på min, då kan nu förstå. Men en yttligare vinst blev det och ett mål till och med.

Nu ska jag sätta mig framför tv och se Beck, söndagsfilmen.

Godnatt pusshej!

RSS 2.0