15 dagar kvar!

Hejsan!
Idag mår jag bara fint. Trodde jag skulle få int i halsen igen när jag vaknade men det gick om ganska snabbt. Det var nog bara morgonhalsen som spökade. Så vad ska ni göra idag då? Min dag börjar då med att Jennifer ska snart komma och hämta mig sen ska vi fara och sola, det är för att vi inte ska bränna oss när vi kommer till Afrika. Huden är så känslig när den inte har utsats för sol på EVIGHETER och vara i ganska hög värme, i en vecka. Så det blir att testa ett stå solarium, så det ska blir spännande tycker jag :D



Sen ska vi gå på stan ett tag och shoppa. Undra om man hittar något. Tror inte det men man vet juh alltid. MEN VA?????? Jag tittar ut nu. ALLTSÅ vad är det med värdret??? Nu sitter jag inte och tänker på att sola och att fara till värmen också tittar jag ut och vad ser jag?? Jo det snöar ute? :S... VERKLIGEN APRILVÄDER!! hahah förlåt nu när jag läser vad jag har skrivit så ser det ut som jag är väldigt arg. Men det är jag inte tycker det bara är lite konsigt, lite komiskt. Näe nu ska jag göra mig iordning så vi får höras senare !!

KRAM!


Torsdagen den 29/4

Hej igen!!
Nu är jag hemma efter att ha varit på skolan, haft möte med åran rådgivare, sen har jag också hunnit att vara hos mormor och morfar och ätit middag. Spagetti och köttfärssås. Det var väldigt gott med jag tror jag råkade äta lite förmycket.. fick paltkoma. Men det var det värt. Snart så ska jag till ske-hamn för att träna fotboll men sen ikväll så blir det nog väldigt lugnt och skönt :D

 Ville bara ta med den här bilden bra för den var så suddig :P..

KRAM!

16 dagar!

Hejsan !!
JAAAA .. ni ser rätt bara 16 dagar kvar nu ... Det närmar sig verkligen men stora steg!! :D
Sitter på skolan nu och väntar på att Lisa och Jennifer ska blir klar på franska lektionen. Ida är på ingång.
För kl 4 ska vi ha möte med våran rådgivare till UF-företaget.

17 dagar

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er! För med mig är det ganska fint nu alltså. Jag känner att jag börjat ta tag i skolan och försöker verkligen göra mitt bästa nu och det är faktiskt inte så tråkigt. Kan berätta en rolig grej som jag inte tror att jag har nämnt förut. Jag har kommit in på makeupinstitute i stockholm till hösten så då flytta jag ner till Stockholm och blir en 08 under ett tag. :D :D roligt va??

Känner att jag skriver ganska sent idag så det blir nog inget mer, men jag kommer att  skriva imorgon också så det är juh hur lugnt som helst :D

En bild från idag:


Kram!


18 dagar kvar!

Hejsan!
Idag har jag varit på skolan och haft jobb i fokus, det var ganska ovärd förmiddag men eftermiddagen blir lite roligare och intressantare! Sen när jag kom hem så målade jag klart min EGO tavla, och såhär blev resultatet:



Så snart ska jag äta, håller just nu på att se top model säsong 11. Tycker det alltid är lite bra :P.. sen blir det fotbollsträning, hoppas bara min hals håller ihop. Har börjat få ont i halsen igen, vilket inte känns så kul eftersom jag har typ inte blivit frisk än från förra gången. Men sen efter träningen så blir det att plugga matte igen.. känns som jag inte gör något annat man jag måste verkligen för att kunna förstå något. Det är helt sjukt och jag som brukar ha lätt för matte:S 



Jaa jaa... Idag är det bara 18 dagar kvar till AFRIKA!! kommer att ha en nedräkning nu, ni förstår inte hur mycket jag längtar!!!

Nu ropar mamma så maten är nog klar!!
Vi ses ! KRAM!

I Know!

Hejsan!!
Jag vet jag är dålig på att SKRIVA! Men har verkligen inte haft lust att skriva något men nu kanske det blir bättre på den fronten!! Idag har jag varit på skolan inte gjort så mycket. Men vi fick tillbaka vårat prov som vi gjorde i NK förra veckan, och gissa vad??!! Jag fick MVG, helt otroligt :).. jag brukar inte så ofta få det så det är lite extra roligt :).. Sen när jag kom hem så har jag latat mig lite och börjat måla på en tavla på mig själv :P.. hahha Jag vet  jag är ett EGO men men. Sen har det varit fotbollsträning och lite matteräkning ikväll.!! Pappa har hjälp mig lite så jag börjar fatta mer inför matteprovet!

Nu ska jag tillbringa kvällen men att se top modell som jag gör nu sen äre svenska hollywood fruar som inte går att missa!!


Nu ska jag titta igen på TV för reklamen börjar närma sig slutet!!
Vi ses!!
KRAM!!

Jobbigt..

Hejsan bloggen!
Hoppas det är bra med er. Då är det iallafall bra med någon av oss. Trodde inte jag skulle få känna den här smärtan just nu. Jaaja men vill inte tråka ut er men mitt humör.

Så snart ska jag till skolan efter en mycket trevlig helg må jag säga. En hel helg med jennifer. Har ridit på en travhäst, varit på travet och vunnit ett spel men fick bara tillbaka pengarna men ändå. Hälsat på Lisa och Andre i deras nya hem och fått träffa sötnosen Luna. (Deras nya hundvalp), och sovit i massor. Så idag blir det att gå i skolan och träna sen tror jag att jag ska plugga lite till NK provet som vi har på torsdag.


En bild från i helgen. Jag tror det var Alle som tog den bilden men vet inte riktigt. :D

Nu ska jag fara. hejdå Kram!

...

Finner inga ord.. min mage värker!!


31 dagar

Hejsan!!
Idag är det bättre med mig, och jag känner mig verkligen glad idag. Jag vet inte riktigt varför men det kanske jag kommer på väldigt snart. Just nu händer det inte så mycket men funderar på att snart dra mig till stan och gymma lite lätt. Vill inte köra på för hårt för tidigt. Så det blir bara en lugn träning :)... Sen kanske jag ska kolla om min resväska är för liten eller perfekt tills när vi far. Jag vet att det är 31 dagar kvar men om jag har tid så är det lika bra att göra det nu :D.. hahaha

 

KRAM!


Ont i örat!!

Hejsan hoppsan!
Idag är det inte mycket bättre, och ingen träning har jag kunnat utföra, jag känner mig jättelat. Men jag vet att jag inte kan träna nu i tillståndet jag är i :S.. Har sovit dåligt inatt också så jag är väldigt trött.. Jag känner att det inte är någon bra ide att jag skriver mer här för jag ger bara en negativ bild på det hela. Men jag hoppas ni har det super så hörs vi sen!!

KRAM!

Vill bara sova..

Hejsan bloggen!
Hoppas ni har haft det bra i solens strålar idag, själv har man kämpat mot att inte smitta ner hela hemmet och känna smärtan at dunkande bihålor. Förkylning kom verkligen snabbt. Jag somnade igår som en friskpinne och vaknade imorse med värsta förkylningen. Jaajaa.. inte nog med det :P

Nu har jag fått långt hår :D.. känns riktigt bra att kunna göra något med håret igen :)



Sen har jag gjort en ny sminkning idag .. :).. såg en bild på en av mina favoritbloggar och blev bara tvungen att prova den.



Sen till sist så tänkte jag visa mina nya legging som jag köpte idag :D



Snygga va ?? ;)

Nu ska jag fortsätta se Top Model :D

Vi ses hejdå !
KRAM

från kort till långt

Hej hej!
Nu är jag hemma från en väldigt trevlig kväll i Piteå. Snart ska jag få in mig lite lunch och sen bege mig till gymmet innan halv 4, för då ska jag till Karin på salongen och sätta in löshåret :D .. ska bli så skönt att ha långt hår igen. Hoppas bara det blir bra! Jag ska ta före och efter bild så ni får se.. men nu hörde jag att maten var klar. Vi hörs !!





KRAM!

Bilder!

Hejsan!
Så nu kommer det lite bilder från i påsk!:



mamma, brorsan och Olivia



Många vid maten



Ante och jag



Vi igen



HAhah jag på skotern



Olivia och Theo på isen



Jag igen på skotern.

Det var lite kort från helgen det :P
Kram!


Har inte haft internet

Hejsan !!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en rolig påskhelg!! :P.. det har iallafall jag haft! Har inte kunnat skriva här på bloggen något för att det har inte funnits något internet när vi var ute i stugan. Nu är i hemma igen så nu kan jag skriva för fullt! Jag ska snart fara till piteå så jag hinner inte lägga in några bilder nu från den gångna helgen, men de kommer. Jag lovar!! Nu ska jag gå och duscha och fräscha till mig lite innan jag drar.. Vi ses!

KRAMEN!!

RSS 2.0