Min otur fortsätter med storm!!

Hej hej!
Jaa jag ljuger inte, igår förtsatte min otur med storm, jag menar hur smart är man om man springer in i en glasdörr med hög fart. Ont i näsan, läpp och nacke har jag. Inte okej. Men som sagt livet går vidare. Jag tycker vi har det riktigt tur med vädret iallafall. För när det inte är sol så är det iallafall varmt ute och det gillar vi stort. Nu ska jag gå och äta lite frukost och kolla lite på tv med brorsan!!! :D

Men ni får ha det så bra så länge!!Då har man ändrat hårfärg! Men det är inte riktigt så här rött, lite mer orange. 

KRAM! 

INTE TUR!!!

Hej allihop!
Det var länge sen nu. Jaa vad ska man säga, har ine haft så mycket tid att kunna skriva men jag har inte heller haft någon inspration att vela skriva. Men nu måste jag verkligen berätta vad som hände oss igår! När jag skriver oss så menar jag, Jag och min kusin Vilma. Allt började med en gång för länge länge sedan.... när jag skojar bara men allt började med att vi skulle gå ner till havet och ta lite fina sommarbilder, just när vi hade kommit ner och tog fram kameran så gick den inte iång, tror ni batteriet var slut eller, men jooo, så det var bara att gå upp igen utan bilder. Så vi bestämmde oss för att ta oss en liten tur till stan och hyra någon bra film som vi kunde ägna kvällen åt istället. När vi kkommer dit så står det i kassan att de inte tar kort just då för kortläsaren var ur funktion, så då tog vi oss en promenad till centurm så vi kunde ta ut pengar för vi hade inte lösa pengar i börsen just då. När vi kommer tillbaka och ska betala filmerna så säger de att kortläsaren fungerar igen, men inget mer med det, bara att gilla läget. Vi börjar fara hem, men när vi börjar köra så tyckte jag och Vilma att något lät konstigt, men det slutade en kort stund fast började om igen, då stannade vi för att se vad som var fel, och vad tror ni... jo vi hade fått punka!!! Jag tänkte bara SHIT vad gör vi nu, men tur var att man har så fina, hjälpsamma vänner. Tack Nicke för hjälpen!!!
Men vi kom oss tillsist hem, och om bara en liten stund så ska jag fara på skatan runt, så nu är det dags att gå och klä om sig! 

Ni får ha det så bra !!! KRAM!

 

Bio ikväll

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på drykt en vecka, och det är inte okej. Men jag har inte haft något tillfälle att skriva, så jag får skylla på det !! HAHAHA Men MEn ikväll ska jag och Lisa på BIO och se Eclips, hoppas den är riktigt bra. Sen så har juh Skellefteå festivalen börjat eller jag skojar bara den börjar juh imorgon! Så där blir det att vara ujnder veckans gång, mycket roligt kommer det nog att vara... Nu måste jag ut och springa för att kunna hålla igång konditionen!

Vi ses!!
KRAM!

RSS 2.0