Militären bakom huvudet

5*10


Trött

Hello :) nu har jag inte skrivit på någon dag men jag är hemma i Skellefteå till imorgon då ska jag skriva lite ;) är fortfarande sjuk så har inte tränat något på hela helgen men det ska också bli en ändring imorgon !! Nu är jag less på att vara sjuk, vill verkligen träna!!
Jag är så trött nu och ska upp 6.30 imorgon så måste sova :) vi hörs imorgon !! Kram på er!


Nej

Neeeej.... Kunde inte vakna sämre, skulle ta en sovmorgon till 8 idag men vaknade 6.30 av att min hals gör hur ont som helst... Ligger fortfarande i sängen men funderar på att ta mig upp och dricka te, för ikväll är det fest hos Cornelia och har hört att det kommer att komma mycket folk, då vill jag inte vara sjuk!

Har förresten varit dålig på att skriva här ett tag nu men har tränat på som vanligt och varit utan sötsaker sen 19 maj!! Tills igår, Linn fyllde 20 och vi fick inte tacka nej till tårta, och det gäller att inte säga emot Linn kan jag lova;) så en liten tårtbit åkte ner sen for jag på gymmet och körde triceps, mage och rumpan! Kommer hålla mig från sötsaker enda till Valborgs ändå nu när jag fuskat men efter det blir det nya regler som jag kommer att berätta sen :)

Var också och införskaffa lite nya träningskläder plus ett linne och ett par shorts till sommaren ! Man känner verkligen att det närmar sig med stora kliv!
Nä nu håller min hals på att strejka typ så jag måste upp!! Hoppas det inte bli värre vill inte bli sjuk! Vill träna:)
Kram kram på er !


tre olika övningar


Torsdag 18/4

Hejsan hejsan :) sitter nu framför tvn med en mycket god frukost. Den består havregrynsgröt med pumpakärnor och äppelmos, kärlekste och proteinshake :) mycket gott:) ska iväg till gymmet snart så jag hinner med ett pass innan skolan,för ikväll är det ju match igen och vi ska ta oss till allstar och se matchen med en god mat:) en helt fantastisk torsdag helt enkelt ;) haha


Överkropp

En övning under överkroppspasset


Tisdag 16/4

Ting tong!!
Hellå heelå! hur är det med er idag? Jag mår riktigt bra faktiskt även fast vi har 5,5h föreläsning idag men känner mig verkligen på hugget, eller ja typ. Känner i luften att SM-finalmatch nr 3 ligger i luften och jag bara väntar på att skellefteå ska ta ännu en segen. Känns så skönt att vi har ett försprång på två matcher i mitt lilla skellefteåhjärta <3 
 
Imorse var jag och PH på gymmet och körde ett spinningspass, det var ganska tugnt att komma upp till passet (eftersom det var redan kl7) men det var riktigt skönt och det kommer att köras fler gånger kan jag lova! Hade riktigt mycket tid efter och det var grymt skönt att inte skressa till skolan, och är perfekt när det är hockey ikväll och jag hinner inte träna då. Sen så är dte grymt skönt att ha med sig någon på gymmet nymera, har som varit ganska ensamt måste jag säga hahahah. 
 
Jag vet inte riktigt, vill ni att jag lägger upp hur jag lägger upp min träning eller ska jag sluta med det??
 
Sen som sista sak innan vi drar igång med föreläsningen igen så tänkte jag komma med ett till recept på ett par nya proteinbars som är helt okejj och funkar hur bra som helst som ett mellanmål. Det är ju kul att variera sig lite från de andra också! 
 
 
Recept:
8-10 st
4 dl havregryn
2 dl protein
0,5 dl jordnötssmör
0,5 dl hackad mandel
0.5 dl mjölk
2 msk riven kokos
2 msk kokosmjölk
1 msk honung
 
Bland först de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig. Sen rör du ihop de (det tar ihop... LOVAR) sedan klar du en rektangulär form med folie(dubbel så lång som botten). Häll ut den tjocka smeten i formen sen viker du över foliet så som att du bäddar om smeten. Därifrån trycker du ut smeten så det blir en jämn "kaka". Förvara i kylen över natten (eller minst 2 timmar) skär sedan ut bitar. Lätt som en plätt!! :D
 
Nu ska jag lyssna igen!! SES!! HEJJA SKELLEFTEÅ!!!!!!

Tisdag 9/4

Hejsan hoppsan! Lever ni??.. det gör jag iallafall även fast jag har varit borta från bloggen nu under påsk och lite före! Nu kommer jag försöka hålla en jämn update här på bloggen igen som jag hade för jag började tentaplugga! Har försökt hålla i träningen ändå under påsk, har blivit lite mer kondition än styrka men det behövs ju också eller hur?!:). Sen så har jag nu hållt mig ifrån från sötsaker i 23 dagar!! Ändå bra av mig tycker jag!! Vi får se hur länge det kan hålla.. jag sa 80 men har fått tankar att kanske få äta en gång i månaden ... Gillar juh liksom sötsaker jag :)... men vi får se har inte bestämmt mig ännu. 
 
Igår var jag iallafall på gymmet och körde Rygg och Ben, ett riktigt roligt pass måste jag säga :)
 
Benpasset igår:
Löpning 2km (uppv.)
Utfallsteg 10*2 (12kg)
Marklyft 10*3 (70kg)
Benböj i maskin 10*3 (100kg)
Draken 15*3 (16kg)
Baksida lår 15*3 (32kg)
Legextension 15*3 (39kg)
Ryggpress 15*3 (61kg)
Rygglyftmaskin 10*3 (10kg) 20*3 sidan
Rygglyft special*
Magövning ABS!
 
Rygglyft special är att man börjar göra 10 stycken sneda ryggresningar år högen sen direkt 10 åt vänster sen direkt 9 till höger och direkt 9 till vänster sen 8 till högen osv när till 0 på båda sidorna.. MAN DÖR!!!!!
 
 
 
 
Veckans träning:
 
Mån: Ben + Ländrygg
 
Tis: Axlar + Rygg + Biceps
 
Ons: Kondition
 
Tor: Ben + Rumpa + Ländrygg
 
Fre: Axlar + Triceps + Bröst
 
Lör: Biceps + Rygg + Bröst
 
Sön: Vila (Hockey HEJJA SKELLEFTEÅ!!!!)

RSS 2.0