Vallen!

Solen skiner och ute sitter jag i en skön stol och tar vara på värmen. Är lite trött fortfarande men ska snart ta och plocka in tvätten så den inte bleks och då ska jag samtidigt laga lite mat åt mig, få se va det blir men det lutar sig mot ett paket nudlar. Det funkar alltid.

Igår så jag juh jag och Ida på bio och såg Män som hatar kvinnor, och jag kan säga att den var typ den bästa svenska trillen jag har sätt, men jag tror ochså att det är en sådan film som man måste se på bio och inte hemma i soffan. Man blir mer inne i filmen om den går på bio. Men den får helt klart ++++ av +++++ stjärnor av mig. hahah :D

Vid 16.00 kommer mor och far hem då ska jag nog ta bilen och fara och handla lite till ikväll, då vi ska vara hos Oliver och grilla lite smått och gått :D :D Denna kväll kommer nog bli riktigt kul. Jag längtar och hoppas att vädret holler i sig.

Nu ska jag ta mig till att hämta någon bra skiva så man kan lyssna lite, men vi kanske ses ikväll annars så hörs vi här LATER!!! Bomber och granater KRAM! 


Helg!!

Onsdag och redan helg, känns mycket skönt, har just städat mitt rum och några till ytor i huset, så då har man gjort bort det. känns UNDERBART. Så nu ska jag ha min belöning, just det ni hörde rätt. Jag har lärt mig om man är duktig så ska man sedan få roa sig, och det kommer jag. Kl 21.00 ikväll så ska jag och Ida gå på bio och se MÄN SOM HATAR KVINNOR. Jag vet att vi är lite sena men man vil juh inte vara först hela tiden ;).. haha näe jag skojar bara, men nu kan vi få se om den är lika bra som många har sagt.

Solen har varit på den blåa himmelen hela dagen och har hört att den ska finnas där i flera dagar i rad, känns hur bra som helst bara de håller vad de lovar de här väderleksraporterna. Nu när det är valborgs imorgon och allt. Då blir det gillning hos Oliver och vi blir nog ett helt gäng, mycket kul!

Nu ska jag pallra mig till Ida så hon inte blir övervänt på mig, det vill man juh inte, man vet juh aldrig vad hon kan hitta på .. :P.. haha
 IDA!!

KRAM PÅ ER!

090427

Svenska nationella provet är igång nu på fullfart, vi sitter här och lyssnar på en efter en SUPERBRA redovisningar eller tal vad man nu ska säga, för min och några andras del blir det jobbiga nästa vecka, både bra och dåligt, Bra för jag vill verkligen inte göra detta med dåligt för jag vill göra bort det hur fort som helst. Ikväll blir det fotbollsträning sen kolla igenom texterna till Engelska nationella som vi har imorgon :S 
ALLT KOMMER PÅ SAMMA GÅNG!! = och dte är inte OKEJ :P

Igår kom jag hem i det vackra vädret men fick inte utnyttja det så mycket för jag skulle till boliden för att spelamatch. som du då vann med 14-1, och jag tror jag nästan lyckades med allt, 1 mål, ett gultkort haha alså hur lyckas man???!!!

Ida hälsar till alla :D :D

Nu sk avi fortsätta med svenskan . HADE GÖTT!!

KRAM


 


I piteå

Nu sitter jag här på soffan i Ingers lägenhet med Emelie efter att ha varit ute i värmen och gått en snabbis på stan. sen har jag också hälsat på Den Jobbande Grankan!!! så otroligt roligt att träffa alla :D :D nu ska vi snart fara och handla lite mat sen blir det att fara till Lunda och fika lite :D :D 

Nu ska jag ta och ringa hem till mor och far.  Vi hörs senare!   

KRAM!!

Sommar... ?

Sol och värme hela dagen jag verkligen stortrivs :D :D
Idag på skolan hade vi något som heter jobb i fokus, det var si sådär med den saken, mycket spilltid blev övers men den kunde vi spendera ute i solen. UTAN MJUKGLASS jag är mycket stolt över oss och jag hoppas att vi kan hålla oss från all onyttigt en liten stund iallafall :P



Nu är man nyduschad efter att ha haft fotbollsträning på grus IGEN!!! Grus är verkligen inte roligt att spela på, och inte nog men träningar där, så har vi DM match på söndag mot Boliden på, gissa, ja ni gissade rätt, GRUS. Men snart blir det heltid på konstgräs tills det blir riktigt gräs, mycket skönt.

Helgen har börjat nu. Imorgon blir det att fara och gymma på morgon sen tjejerna på kvällen, kanske grillning vem vet. nä nu ska jennifer snart komma och låna ett på skor av mig, så jag ska gå.

Men vi ses... KRAM!!

Nyttig?

Kom just hem och sitter här efter en jobbig hård dag. Men idag har vi faktiskt få kännt lite på sommarvärmen. Det glädjer mig mycket. Men jobbade under 3 timmar idag och jag tror inte att jag fick någon lugn och ro, gjorde glass på glass, och under de timmarna blev jag tvungen att vara inne när andra gick ute i den skönta solen. Men min tid kommer. Har också varit hos Ida en stund där vi snackade lite och gjorde några nyttiga milkshake. För nu ska vi vara nyttiga ett tag. Det är så fruktansvärt jobbigt, helt sjukt.

Skoldagen har varit lugn idag började men dans imorse på idrotten, sen långlunch och sen sista lektionen, filosofi, där vi jobbade på vårat sätt och när kl blev 1 så sprang jag Lisa och Ida på Telia och frågade om de kunde sätta igång deras TV och sen på 4an där Jennifer körde ett toppen lopp :D :D JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG TJEJEN!!!!

Tisdagskväll

Kvällen är äntligen här, snart sängen, jag längtar. Har nyss sett veckans avsnitt av Andra Avenyn, det är en serie som men aldrig kan lista ut något i förväg, spännande :D. Sen har jag också hunnit med en fotbollsträning och en hel dag på skolan. Men nu är jag mycket trött, och det ska bli skönt att få gå och sova. Godnatt alla otrötta ... Förlåt att dte inte blev så mycket idag!.

Kramis!!

090420

Tror det eller ej men idag har jag varit ute och sprungit. Jag är mycket stolt över mig själv men är mycket trött och förväntar mig en träningsvärk imorgon inte lika bra :S Annars har jag varit på skolan idag och stan med tjejerna. Efter skolan tog vi oss en mjukglass jag, Lisa och Ida, med de satt vi oss i solen och "GLASSADE". Mitt under dagen så for jag till Läkaren för att äntligen få min hals fixad, trodde jag ja....... näe tydligen så ska jag vänta yttligare ett halv år för att se hur det känns OSV. ibland blir man bara så less :S näe nu jag ska gå och sova, iallafall inte sitta här längre.
CU later krockodil.

Kram på er!!!

Hemma igen

Tjenixen.
Nu är jag hemma igen från Luleå. Var där igår och shoppade lite med Emelie, det blev ett par skor och lite småsaker. Sadan for vi till Emelie och kollar på de två veckor gammla kattungarna, de var så söta har just öppnat ögonen. En av katterna hade 6 stycken klor på varje tass. Mycket coolt!

Senare på kvällen så var det födelsedagskalas för några av brorsans polare som vi for till. Jag hade mycket trevligt igår och träffade mycket folk. 

snart är dte mat och sen har brorsan match som jag tänkte fara och kolla på sen efter det så ska jag till Karin och fixa håret lite, det är dax nu :D :D Men vi ses senare Kram!!  

Påsklovet snart slut!!

Shit vad tiden går. har inte varit inne har och skrivit på ett tag eftersom jag har tagit ett litet påsklov..  har inte gjort så mycket, solat,  tagit det lugnt och jobbat en viss del. Igår hade vi filmmaraton och nu är det ett trött gäng som ligger nere och sover, och här sitter jag nästan helt själv Ida kom just hit, så nu är vi två, men vi vågar inte väcka de andra.. :D :D istället sitter vi och käkar den nyttigare frukosten i världen :P

men nu ska vi dra oss till soffan. vi hörs.. CU!!
Kram!

PÅSKLOV!!

Äntligen!
Nu så har man påsklov och ska snart ut till stugan!
Torsdagen den 9/4 har varit sådär hittills. Dagen började med att jag gick till tvättstugan för att sätta igång en tvätt som mamma bad mig att göra igår. När jag kom dit så låg det två högar på golvet, en grön/gul och en vit. Jag tog den grön/gula högen och slängde den i maskinen. Efteråt gick jag och klädde mig och kände att jag var riktigt duktig som kom ihåg att jag skulle tvätta. Men när jag sedan kom upp till matbordet så låg det en lapp som det stod:

" Godmorgon, vill du vara så snäll och tvätta den VITA högen nu på morgonen för det ska med ut till stugan, och sen glömmer du inte att packa det som du ska ha med dig till stugan. Puss och Kram M" 

Jag trodde jag skulle dö, jag hade tvättat fel hög. ÅÅÅÅÅÅH. Men det gick inte att göra något annat än att tvätta den vita högen sen när jag kom hem från skolan, som jagnu har gjort. Skoldagen var inte så värd, EN lektion på 45min och sen slutade vi. Mycket skönt men ganska onödig. Efter skolan så gick jagoch tjejerna på SUBBAN och åt lunch eftersom det inte var så go mat på Calles. Sen tog vi vårat pick och pack och shoppade en stund på stan. (Jag inhandlade ett par ljusa jeansleggings.) Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här färdigpackat och klart, väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem från jobbet så vi kan fara ut till stugan någon gång. Ikväll blir det UTGÅNG!

SE UPP STATION SNART KOMMER VI!!!

business

idag på skolan så skulle vi klä oss business. Ojojoj inte det nödvändigaste som har hänt i världshistorien inte. Vi hade bara en lektion och sen hade vi gympa. på gympan så försökte vi hitta på några steg till dansen som vi ska visa upp för klassen om tre veckor, gick inte så bra men vi kommer nog att klara det. .... Bra jag tänkte något possitivt nu. En STOR aplåd!!! Jag men helt rätt nu ska vi vara glada. Oscar, Emelie och BjörnE kommer juh snart hit. de har fått påsklov nu och sitter väl i bilen påväg hit. Ikväll så ska vi fara och kolla på Es3ornas avslutnings konsert, kommer att bli riktigt nice tror jag. Sen så har jag bara en lektion imorgon och efter det så har och också PÅSKLOV :D :D :D GUD VAD TIDEN GÅR FORT!!!!


Fek

tjeno..


Nu sitter jag och jennifer här och kolla lite resor. Funderar på att fara till Sveriges huvudstad islutet av maj. Men inget bestämmt än. Snart kommer Lisa (Vår Fek lärare) och vill börja lektionen. då gäller det att slå igen datorn och lyssna. Jag hoppas det inte kommer att vara så jobbigt :P

Dagens schema är fullsmockat. nu skola fram till 4 sen börjar jag jobba på direkten fram vill sju tiden. Sen ska jag snabba mig på fotbollsträningen. Första fotbollsträningen för säsongen kommer att ha en mängd träningsvärk imorgon.
OJOJOJ!!!
Nu kommer hon. vi ses hejdå !!!


ska försöka

Hejsan!
Nu har många klagat och sagt att jag är mycket dålig på att skriva här i bloggen, och det är verkligen sant. Men jag har inte haft någon energi att föra det, ingen motivation. Jag ska prova på att börja skriva igen nu efter ett uppehåll och känna om det är någon skillnad.

Jag måset bara få säga att det kommer att bli mycket skönt med lov nu på torsdag och sen vara ledig en hel vecka. Det är mycket i skolan nu och det ska bli skönt med en pause. på lovet kommer jag att umgås med mina kompisar och fara till piteå :) PITEÅ mina lagkamrater, har inte träffat de på en evighets evighet. SAKNAR ER !!!!!!!!!!!
Sen ska jag vara med släkt och familj också.

Och inte nog med det, min brorsa kommer hem under påsk också, jag längtar verkligen efter att få träffa han också, med sig har han sin söta flickvänn Emelie och coolingen BjörnE.

Näee nu längtar jag som bara den, bara 3 skoldagar kvar nu. ska snart fara upp till stan också, ska med ida till studion spela lite på en skojskiva som vi ska göra.

Men vi ses sen. KRAM!!

RSS 2.0