Gameday!

Ladda ladda ladda... tagga tagga tagga!!
I soffan sitter två proppar helt proppmätta efter en rejäl frukost. Mycket gott var det, americanska pancakes... MUMMA!!! :D Men vi är inte bara proppmätta utan vi håller på att ladda inför matchen mot leksand som spelas i LF arena idag kl 15.30.. Be there!!
Yammi, PH och corre!!!! jag undrar varför min nalle är upp och ner vad har ni gjort med honom ???? ;O ;)
Inte okejj. han har typ inte kunnat sova inatt!!
Nä nu ska jag göra mig iordning men jag bjuder på men MYSIG låt till en sådan här fin Lördag!!
(Train) - Drive By
Puss och kram!!

MYS FREDAG!!

Hejsan hoppsan!!
Idag eller ikväll har det varit en riktig mysfredag med världens sötaste tjejer!! MEd godfika och roliga studer med mycket skratt... DET gillar vi på FACEBOOK!!
Tidigare idag har jag varit på skolan och pratat lite olika rättsfall och sen åkt hem för att städa, och jag lovar det behövdes verkligen.. MEN vi var riktigt duktiga och hann klart före middagen som bestod av laxröra bakad potatis och avokadoröra!! ( MEN VITLÖK) mycket gott måste jag erkänna!!
Lilla jag påväg mot skolan!!
Hahah fixar håret med lite olja!! MUMS!!
Snygga till naglarna så brudarna vågar se mina händer!!
Eftersom jag inte är en så STORT fans av semlor så gjorde jag en egen.. en kanelbulle men mandelmassa, grädde och florsocker!! GOTT!
SÖTA Brudar!!
Snacka om glad tjej!! YAMMI vad gott!
Och inte nog med det.. efter en mycket trevlig kväll så avslutades den på bästa sätt, genom att få träffa min sötnöt!
Men jag skojar inte.. nu måste jag sova.. Har match imorgon och vi måste ladda!
Så godnatt på er nu nattpeoples!!
Kyss och kram

Torsdag 23/2

Hej hej !!
Nu är det snart slut på den här veckan också.. dagarna bara rusar förbi! Men men idag är det inte någon vanlig dag ute i sverige.. Vi har nämligen fått en tillökning i kungafamiljen. Grattis Viktoria och Daniel till sveriges nya Kronprinsessa! .... :D
Nu ska jag snart fara in till skolan och vara duktig tänkte jag. Känner mig faktiskt lite taggad. Trodde inte det lite tidigare i morse men nu har jag piggnat till! SKÖNT! Så det blir 2 övningspass idag sen drar vi iväg på träning. Sen tror jag faktiskt att vi får lite besök här efter träningen av yammi och corre!! :D.. (Kaffedags)
Nä oj nu måste jag skynda mig... förlåt inget roligt inlägg men men ...
Vi får ha det så bra så hörs vi !!
Puss och kram!!

Träning

Hej hej !!
Länge sen nu men det har liksom bara inte blivit av att jag har haft tanken på att skriva.. :P I helgen så plockade vi 3 poäng till så nu är vi som gått som klara för SM slutspel!! Det kommer att vara super kul om det nu blir så. :).. Sen så hade vi myssöndag igår när vi kom hem, med film mat och choklad med fina vänner!
Idag har jag verkligen inte gjort mycket, bara varit på skolan och haft föreläsning sen kommit hem och tagit han om "helgens" disk. Sen så har Sophie gjort en mycket god middag med LAX!! Hon är bara för bäst! <3 Nu blir det träning och jag är väldigt trött.. så undra hur detta ska gåå!!!
Nää nu måste jag packa så jag hinner tills linn ska komma!
Puss och kram!

Det har hänt igen...

Jaa det har hänt igen men inte bara en gång utan två :S.. hahahah Jag DÖR! Varför kan jag inte stoppa mina ord som bara kommer ur tomma intet????
Det hela började med att jag lånade bilen från min kära bror igår kväll för att fara och handla men Sophie. Vi var inte inne länge på Ica och när vi kommer ut så ser vi att lyset har stått på på bilen..... Nu kan juh bara gilla, precis bilen är död och vill inte starta. Jag tar modet och frågar en farbror om han skulle vilja vara så snäll och hjälpa oss med lite ström så vi får oss hem. Snäll som han var kunde han hjälpa oss men då kommer de första orden ur min mun.... Han frågade om jag visste vars bätteriet satt någonstan.. Då sa jag.. "eeehh alltså jag är inte så bra på bilar, så jag vet inte om det sitter fram eller bak......", hur STUPID för man vara egentligen ??? Tur att han bara skratta åt mig. Vi stod där i en kvar och försökte få igång bilen men inget hände (inte så konstigt eftersom mina startkablar inte funkade) men direkt när vi tog hand startkablar så blev det sprutt på bilen!!
Den andra saken som har hänt hände idag när jag och Sophie var hemma... En säkring gick och det fanns ingen el i vardagsrummet... Jag säger till Sophie " men om vi väntar en stund så kanske strömmen kommer tillbaka!!" öööh?? Näee det är juh klart att den inte gör!!! Så när vi har insätt att VI måste byta propp i proppskåpet så beger vi oss till coop för att köpa nya proppar... Eftersom ingen av oss har bytt en propp förut så frågar vi en som jobbar där om hjälp.. Då har vi gjort det igen istället för att bara ta med proppen så har vi tagit med hela behållaren.. Inte konstigt att vi inte hitta någon i samma storlek!! FRÅGAN ÄR OM VI NÅGONSIN KOMMER ATT KUNNA VISA OSS PÅ COOP IGEN!!!!!!!!
HAHAHAHHAA

Tisdag!

Hej hej !!
Idag har det varit en väldigt lugn dag men också mycket skön. Gick ganska bra på träningen idag vilken var väldigt skönt eftersom det har gått lite trögt ett tag. Men annars har jag inte gjort så mycket idag, förutom att jag har målat en tavla till hallen på jag och Sophie. Hoppas den kommer passa bra :))
Skissad!
Målad men tror den ej är klar!! :)
Nu tänkte jag sova lite så jag får min skönhetssömn!
Puss på er!

RSS 2.0