Sista dagen före påsklovet!

Hejsan!

Idag är det sista dagen i skolan före PÅSKLOVET!! Känns riktigt bra faktiskt!!
Blir att fara till skolan, sen gymma och efter det kommer min brorsa och hans tjej hit och ska vara här över påskhelgen, samt kommer också min darling!! :D

Ikväll blir det nog att vi far ut till stugan och sover där, så kommer mamma och pappa ut dit imorgon :D

En annan sak jag vill säga är att VI HAR HUR MYCKET SNÖ SOM HELST!!! När kommer den att försvinna, det är helt sjukt så mycket snö det finns här i norr just nu. Sen hör man att där nere i söder är det vår och varmt med nästan ingen snö..... Jag säger bara det, måste vi ha snö på midsommar iår??



Ska göra mig i ordning nu men vi hörs hejdå Kram!

Inte hunnit skriva!

Hejsan!
Jag har varit i sorsele och åkt lite i nallovardo, så jag har inte hunnit skriva något här! Men vi har haft det riktigt roligt där även fast inte vädret har varit det bästa. Men jag klagar inte. Vi har iallafall inte haft snöstorm som det har varit här i Skellefteå!!



Sen idag har jag varit på läkarbesök och kollat upp min knö på handen för att se vad som måste göras. Ja sen har jag varit och tränat men efter det har det inte hänt så mycket mer.. En mycket lugn och stillsam dag!

Nu ska jag gå och pröva en prov sminkning som kanske bli sminkningen för balen!! vi ses!!

KRAM!

Biljetter

Hejsan !!

Har just skaffar biljetter till balen. så nu är allt snart färdigt. Känns riktigt roligt faktiskt. Vi fick också våra studentmössor idag!! Åhh nu börjar det verkligen närma sig, det är både roligt och tråkigt. Tråkigt att man kommer att lämna så många kompisar, så jag ska verkligen ta vara på att umgås med dem rejält!! Men det ska bli UNDERBART att få börja det vuxna livet!! jag bara längtar!!!!!!

Bilder kommer snart!!

KRAM!

Myskväll !!

Hejsan hoppsan!!

Sitter nu hos jennan och vi har en riktig mysig kväll framför oss :D.. Blir att slagga här inatt. Annars har dagen varit väldigt lugn kan jag lova! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer!! Men nu sätter jennifer också igång "Flickan som lekte med elden" så jag måste avsluta detta. Det var ändå en bra tajming. ..



Ha det så bra nu!!!

KRAM!!

Sen update.. men

Godkväll alla läsare!
Detta inlägg blir ganska sent upplagt på bloggen men det är bara därför att jag inte har haft så mycket tid att skriva här!! Idag har jag varit och tränat på Friskvård, inte så svårt gissat kanske men efter det så ville jag fara ut med skotern och köra lite i det vackra vädret men ingen va sugen att följa med, så det blev inte av. Istället satt jag och solade en stund (utan att bli brun). Sen nu ikväll så har jag verkligen tagit hand om mig själv opch gjort saker som man verkligen inte har hunnit med under hockeysäsongen! Tagit ett fotbad, haft ansiks och fot mask, fixat lite naglar och bara haft det skönt!!!!



Men nu ska jag ta och lägga mig och se Vampires Diary efter att ha sett Saik förlora i förlängningen!! Ni får ha det så bra!!

KRAM!


Slut efter en helg som har överraskat!!

Hejsan!
Det blev inte att jag skev igår. Beror på att vi har haft länsturnering på kopparhallen i helgen. Gick mycket bättre än vad jag trodde. Förlorade första och sista matchen och vann de andra två men den första var vi mycket bättre än de andra, hade bara otur. Sen sista matchen var som en "final" om vi hade vunnit den hade vi vunnit allt men nu förlorade vi och då kom vi fyra. Men jag är ändå imponerad av vad vårat lag kunde ge. Vi har bara varit på is en gång tillsammans (som ett lag).  Men men nu är jag helt slut och jag tror jag ska sätta igång lite kaffe. Men då ses vi lite senare då...
KRAMAR!!

Helg!!

Hejsan på er!
Jag harinte så jätte mycket för mig just nu så jag tänkte att det kunde vara ett bra tillfälle och skriva här. Hmmm... men vad ska jag skriva då. ?????

Jaa jag skulle kunna ge er en lite update om vad jag har införskaffat mig genom shoppingen i London, Stockholm och här i Skellefteå. Kanske inte är så roligt men men...

Hmm ja, vi börjar väl med London shoppingen:




En liten söt sommarklänning ... PM



Skön kofta .... PM



Ett linne ... PM



Ett till linne.... PM



Sista linnet... PM



T-shirt ... PM



Sockar, trosor och Bh:ar ..... PM



Godluktande kroppskräm ........ PM 



6 par nya solglasögon... PM

Sen har vi Stockholmsshoppingen:



Lite roligare leggings..... NY



Rolig klänning.......... NY


Nya skocker..... D (Tyskt)

Mysig tröja.... NY

Sen har vi det som jag har införskaffat mig här i Skellefteå:



En söt jeansklänning ........ GT



Skinnjacka ...........HM

Hahahah och tillsist ska jag lägga in mina skor som jag fick när jag fyllde år (A)



Mina rosa CONVERSE (L)........ Sc



Nitskorna....ES

Jaa det var väl lite update.. Nu har älsklingen  kommit så nu ska vi äta sen kommer jennifer hit .. tror det blir någon film.. Ska ta det lugnt ikväll så man orkar med helgen!!

Men SES snart!!

KRAM!

 


snöar!!

Hejsan!
Det snöar som bara den ute... visst jag vill att det ska vara någon snö under påsken.. men vi har väldigt mycket snö, det behöver juh inte komma mer. Vill ha sommar!!

Annars idag har jag och brorsan varit och tränat på Friskvårds imorse. Det är så skönt att träna på morgonen man bli som så pigg resten av dagen. Sen hade vi matte (Nu börjar matten på riktigt) och efter den så slutade vi. När jag kom hem så hade jag fått mina bilder som jag hade skickat iväg för framkallning. 100 stycken, (Hahahah måste vara ett ego och säga att de mesta bilderna är på mig (A) Hahahah)



Nu måste jag snart bege mig till mormor för att få lite mat i magen. Ska sen till Luleå och träna med länslaget så vi vet hur vi ska spela!! Men vi hörs nog inte förän imorgon!! CU

KRAM!


Kvällen 17/3-10

Hejsan hopsan!!

Idag har äntligen brorsan kommit hem!! (Jag har faktiskt saknat honom, men det behöver vi inte säga så högt!! ;), föresten så har jag nog redan sagt att han skulle komma hem idag men det gör inget!! ) Mötte upp honom just efter jag slutade skolan och umgicks med honom till mamma och pappa slutade jobbet. Då kom de in till stan och hämtade oss.

Sen blev det middag och efter det drog jag och brorsan till gymmet och tränade lite innan jag senare for och lämnade av honom på hans fotbollsträning som han skulle titta på. (HAn får inte spela eftersom han kör rehab nu för knäet)

Sen for jag hem, tog en dusch och sedan började kolla lite på olika bilder på datorn, då jag hittade jag den här bilden som jag hade gjort på skoj för bara några dagar sedan när jag hade tråkigt.



Då fick jag en väldigt rolig ide, jag tänkte att jag skulle sminka en lite finare sminkning på det andra ögat och sen sätta ihop det på något vis... Den andra bilden blev den hära:



Så jag började mixtra lite på Gimp och här får ni följa det steg för steg..



Steg 1



Steg 2

Steg 3

Finitooo... Så här blev resultatet, är faktiskt ganska nöjd, är inte proffs gjort men det var riktigt roligt att pröva på något annat och mixtra lite :D :D

Men nu är det klart mixtrat för idag, sängen väntar och glöm inte, IMORGON är det en NY dag :D

KRAMISAR på er alla!!


Bokat klart nu!!

Hejsan!!
Nu sitter jag, Jennifer och Lisa på lektionen och lyssna vad abban har att säga. Men före lektionen började så har vi bokat klart resan till Stockholm. Vi måste ta oss till Stockholm för att senare ta os vidare till Tunisien!! Så det känns grymt skönt att ha gjort klart allt!!

Snart kommer brorsan hem också .. ska vänta i stan med honom på mamma och pappa sen blir det gymmet för fulla fötter!!


Brorsan påsken 2009!!!

Nu måste jag avsluta för att inte abban ska upptäcka mig... Vi hörs!!

KRAM! 

Studenten närmar sig!!

Hejsan :D
Idag har jag varit på gymmet, gått i skolan och inte tränat. Kunde inte få mig till träningen idag för jag inte hade någon bil. Det var väldigt synd men då hann jag med att umgås med Jennifer. Ikväll har vi bara myst och ätit äppelpaj.

Men studenten närmar sig med stora kliv. Kändes verkligen nära när jag köpte min studentklänning idag :D :D
Den är riktig fin och jag hoppas den kommer att passa, har nämligen beställt den så har ej prövat den än. Så det blir riktigt spännande.

Nu ska jag nog gå och sova så jag orkar upp imorgon!! Måste hinna städa innan brorsan kommer hem på torsdag!
Kram!!

Dålig update och nu allt på en gång!!

Hejsan! Senaste inlägget va nog när jag var i london på Business tripp. Det var en riktigt rolig spännande och lärorik resa, med mycket shopping och sevärdigheter. Som Big ban, London eye, Vackra byggnader, gröntgräs och stora köpcenten.

Sen när vi kom hem från London så tillbringde jag en dag hemma i Skellefteå innan jag skulle vidare till Piteå för att ungås med mamma och pappa som jag har saknat under tiden jag varit borta. Vi åt god nat och hade det riktigt mysigt. Sen for jag vidare till piteå dagen efter för att träffa min sötnos, en som jag också har saknat under tiden jag var borta och det märktes att han också hade sakna mig (A) Fick nämligen blommor av honom när jag kom, hur underbar är han inte????

Sen tillbringade jag resten av mitt sportlov i Piteå, Stugan med girlsen, Rävabacken med mamma, Karin, Olivia, Vilma, Theo och Sanna. Och inte nog med det utan mina sista dagar så var jag nämligen nere i stockholm och spelade slutspel mot Ormsta SDE, vilket inte gick så bra :S Första matchen förlorade vi i sudden men 5-4 och andra förlorade vi med 1-3. Känns ganska surt eftersom vi var så nära och men kände verkligen att vi var lika bra och om inte bättre vissa minuter. Men, men det är så det är ibland.

mssk - clemensnäs 03/10-09                    7-0

mssk - sundsvall 11/10-09                        3-2

mssk - luleå 24/10-09                               6-1

mssk - björklöven 15/11-09                      7-0

sundsvall - mssk 21/11-09                        1-3

modo - mssk 22/11-09                             1-1

Luleå - mssk 28/11-09                              0-9

Bkörklöven - mssk 06/12-09                     0-7

Mssk - luleå 19/12-09                              15-2

clemensnäs - mssk 09/01-10                    0-12

mssk - modo 10/01-10                              2-2

mssk - sundsvall 17/01-10                         3-3

mssk - clemensnäs 30/01-10                    17-2

modo - mssk 06/02-10                              3-2

sundsvall - mssk 07/02-10                         4-1

mssk- björklöven 13/02-10                       17-0

clemensnäs - mssk 20/02-10                     0-6

björklöven - mssk 21/02-10                      0-6

luleå - mssk 27/03-10                               0-5

mssk - modo 6/03-10                               3-2

SLUTSPEL!!!!

Ormsta - Mssk                                         5-4 (Sudden)

Mssk - Ormsta                                         1-3


Detta var lite utdate om vad jag har gjort under sista tiden :D :D

KRAM!!


Måndag efter sportlovet

Hejsan hoppsan!!

Hur är det med er då?.. med mig är det rätt så bra. Är ganska trött efter en jobbigt, rolig, tråkig, och lärorik helg. Kom hem med bussen imorse från stockholm vid 5 tiden.. Kunde inte sova så så bra på bussen så kanske man fick en timme riktig sömn sen fick jag äntligen sova när jag kom hem. Vid 11 tiden var det dags att fara till skolan och ha sin första Naturkunskap b lektion. Kändes konstigt att sitta i skolan igen och ha lektioner efter att har haft praktik i 4 veckor varit i london i en vecka och tillsist en vecka sportlov.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kanske läsa någon bok tror jag... Blir en tidig kväll :D  



Ett kort från London... Frukosten Mums!!

KRAM!!


Första inlägget från London

Hejsan!!
Mycket dålig uppdate från mig härifrån London. HJar verkligen inte haft tid :S.
Men jag tänkte bara lagga in lite få bilder nu innan jag ska gå och sova. Vi som är här har det verkligen jättetrevlig. Få se och upptäcka nya saker och byggnader hela dagarna. PLUS lite shopping.





Fler kommer senare!! Har ganska dålig teckning här så internet är väldigt segt. Därför blev det bara två stycken.

Men ni får ha det så bra där hemma i kalla Sverige :D :D

KRAM!!


RSS 2.0