Ny vecka

Ny vecka nya möjligheter!!
Hello alla fina människor!
Idag är det måndag dvs en vanlig start på en ny vecka :)
Helgen har varit riktigt mysig, vi hade en spelfri helg, och då passade jag på att träffa mina UNDERBARA vänner :D
Fredagen vet ni redan att jag var med Cornelia och Felicia och hade en riktig MYSkväll!!
Sen på lördag så träffade jag Felicia och Cornelia på stan och vi gick till friends för att plugga, och ta en fika :).. Vi pluggade och pluggade sen avslutade vi med att ta ett glas rött, vilket smakade väldigt gott :)..
Sen senare på kvällen for jag till Emelie för att laga middag. Vi vet att vi inte är bäst i köket någon av oss men vi var så otroligt sugna på sushi, vilket vi också gjorde. VI GJORDE SUSHI FÖR FÖRSTA GÅNGEN SJÄLVA, OCH DET BLEV JÄTTEGOTT!!!!! :D
Sen kom det lite mer mysigt folk och vi spelade spel och hade mycket trevligt!!
Sen igår kom världens bästa pappa, morbror och farfar och tapetserade klart i lägenheten samt satte upp hyllor och fixade mycke småsaker som verkligen behövdes. Det blev jättebra och vi är jättenöjda... Nu ska bara tavlor och annat småtjafs upp sen ska jag ta kort så får ni se :D
Nu ska jag bege mig till skolboken så jag kan plugga.. :D.. ni får ha det toppen :D
KRAM

Middag !!!

ÅÅÅh ikväll har jag haft riktigt trevligt :D.. varit och ätit middag som blev hon Cornelia istället för Felicia men MYCKET gott var det... :D.. och Cornelia bjöd sen på en hur god som helst Cheese cake :D.. Hon får helt klart MVG av både mig och Felicia :D... hahah (jag pratar för Felicia här men jag vet att hon också tyckte det :D ))
Nu blir det att ta det lugnt men lite Skilda världar med Världens tröttaste men sötaste tjej!!! Ni får ha en toppenkväll kväll!!
KRAM!

Mysfredag hela dagen :D

Hej hej :D
Idag är det mysfredag hela dagen lång :D
Dessa dagar gillar jag väldigt mycket... Ska snart stoppa i mig lite lunch före jag sedan ska bege mig till skolan för att föreläsning i miljörätt, vilket jag är väldigt peppad på för tillfället :D Sen efter skolan så ska jag ta och städa lite i lägenheten och sen blir det Middag hos Flisan men mina favoriter :D:D <3
Jag tänkte bar agöra ett kort inlägg nu för då kommer det ett till senare ikväll :D
Puss på er!

Grattis Karin!!

Lite sent men :).. hahah Idag fyller världens bästa Moster år!!!!
GRATTIS KARIN PÅ FÖDELSEDAGEN!!! :D :D
Nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon tänkte fara på gymmet och springa lite!! :D
Vi ses i drömmarnas land !!! PUSSS!!!

Tapeter

Tjenare!
Idag har vi äntligen fått hem våra nya tapeter som sen pappa och farfar ska försöka fixa upp i helgen medans jag och Sophie är borta och spelar match i ö-vik mot modo. Kommer bli riktigt bra känner jag :D...
Annars idag har jag varit så duktig och tvättat MASSOR med kläder, försökt fixa upp trasslet i mitt liv just nu.. gick väl sådär. Sen har jag kollat lite sommarjobb. Och nu är jag helt utslagen... SHIT!!
Det blir bara ett kort inlägg idag för nu tänkte jag läsa lite komunalrätt innan träningen ikväll :)
Ni får ha det toppen så länge :)
Kram!!

Nordpoolen!! :D

Hej alla nattmänniskor och alla andra!! :)
Jag fattar inte varför jag nästan alltid skriver ett inlägg såhär sent på kvällarna.. Mycket dålig vana av mig ;)... hahah inte för jag har skrivit så mycket på senaste tiden men iallafall se senaste gångerna har varit väldigt sena på dagen.
Men idag har iallafall jag, Felicia och Cornelia varit på nordpolen och träffat tomten! Han var mycket trevlig, trodde inte först att det var han men när jag drig i skägget så åkte det inte av, helt skumt!!!! Så Tomten finns!!!!!!! Oj nej nu blev det fel sorry :(.. det var juh Nordpoolen vi var på, och kul hade vi.. Jag är typ helt mörbultad i kroppen men hur kul som helst var det. Men jag lovar att det var vi som styrde forsen, den var så otroligt kul ocg Cornelia som slog rekord i den blåa barnan.... 11.66 jag säger bara det gick snabbt!!!
(Blev tvungen att ta den här bilden tycker den är så otroligt mysig.. :).. Mina underbara kusiner i poolen i Stugan)
Sen nu på kvällen så jag Madde och Linn hållt mig och Sophie sällskap med en mysig våffelmiddag men spel och lite tjejsnack.. Alltid lika awesome!!
Kram!!

Tränardag

Hello Alla glada!!!
Hur är det med er idag?.. Men mig är det bara fint, men börjar känna mig sliten nu och längtar efter sängen lite. Vill verkligen se House men vet inte om jag kommer orka vara uppe så länge!
Dagen började tidigt och jag har tagit ett steg mot mitt nya liv som jag lovat (mig själv), kl 8.00 så klev jag in i Stils lokaler på skolan, trötta ögen och ben som just och pass tog mig fram till omklädningsrummet så blev jag piggare av den mysiga (svett) lukten som trängdes i näsan. Efter ändå mycket lätta 40 min löpning och 20 min walk så tog jag en skön dusch innan jag mötte felicia på skolan för en lunch innan dagens enda lektion. Efter lektionen blev det stil igen och körde en timmes gym också med Madde. Idag blev det Axlar, mage, rygg och rumpa. Madde stannade sedan kvar efteråt och bastade men inte jag.. Jag skynda mig till bussen och begav mig till city för att hinna till Lulebo innan det stängde, och jag kan lova att det var på hårstråkanten att jag skulle hinna alltså men det gjorde jag ändå tro det eller ej men jag gjorde det jag lyckades jag är oslagbar.. oj nej nu blev det lite för mycket... Men nya tapetsrullar har vi nu att hämta så det komme bli SUPER!!! :D :D
Sen nu ikväll efter en mycket god middag som min UNDERBARA sambo hade gjort åt mig så begav jag mig återigen till stan för en mycket mysig stund med Superduper fina flickor <3
Shit vad jag skriver nu orkar mina ögon inte hållas upp längre.. åååååååhhh nej HOUSE jag tror det inte blir vi två ikväll!!!!
Ni får ha det toppen :D..
Så hörs vi !!!
Ciao bella!!!

2012

Shit vad åren går fort nu.. man hinner knappt med! Redan 2012 kom som ihåg när vi firade in 2000 talet, känns inte alls så länge sen men....
Sitter nu i lägenheten och ser Glee medans Sophie ligger i soffan och sover, har disk som väntar och sen träning men är så trött nu och vill helst inte röra mig alls idag. Men imorgon börjar mitt nya liv..
Ska börja med ett gympass innan skolan tänkte jag, kommer bli riktigt skönt eftersom jag inte har typ kunnat röra mig på EVIGHETER!! Det ska det bli ändring på.
Nä nu måste jag verkligen diska så jag hinner innnan träningen ... Men ni får ha det så bra!!
KRAM!

RSS 2.0