Lat dag!

Thi Tho!
Hallå alla glada och ledsna människor på vår planet. Hur är det med er då? med mig är det bara fint!!
Sitter här nu morgonen efter att AIK vann över Luleå med 3-2. Det var inte ett riktigt drag som det brukar vara på matcherna, och AIK söööög i första men ändå vann de! SKÖNT!

Jag funderar på att fara till skolan snart och göra klart lite arbeten så man inte har så mycket att göra senare. Sen blir det stan ett tag, har fått min lön nu :D

Ikväll blir det en toppen träning och middag på resturang med vännerna, känns som en riktigt LAT och HÄRLIG dag !!

Ska nog dra mig nu! 
CU!!
KRAM!! image29

onsdag

Tjabba

Idag hade jag Italienska med våran nya lärare för första gången, hon verkar hur bra som helst. Mitt under lektionen så frågade vi om hon kunde lite japanska, (det hade vi hört från håll) och plötsligt så stod hon där framme och bara babbla.. hahah det var RIKTIGT häftigt. Japanska är något som jag verkligen vill lära mej. Efter italienskan så hade vi en jättelång rast som vi tillbringade på stan fram till lunch. Då hittade jag ett par SKIT snygga skor som jag vill ha jätte, och nu menar jag jättemycket. När lunchen var slut hade vi engelska, inte lika kul må jag då säga. Vi har jättemycket som vi ska hinna med att göra :S



Skolan var då slut vid 2 och jag bestämmde mig för att hämta jobbnyckeln som jag hade gjömt hemma, dte var ganska ovärt för jag skulle tillbaka till stan direkt när jag kom hem. Jag började jobba kl 16.00 och stängde så jag var klar 18.30, och det var tur, nör jag kom ut och skulle ta bussen till Karin, för hon fyllde år, så kom den just, och om jag hade missat den så skulle jag bi tvungen att vänta en timma.

Hos Karin så fikade vi gott och jag,Theo och Olivia sjöng singstar. Mycket roligt :D

image28

Varför????? :( :(

Skotern är hittad, men inte DU, Jag hoppas med all min kraft att du ska vara i liv!!

Markus Degerman.. DU klarar DET!!!

http://norran.se/sektion_c.php?id=7323139&avdelning_1=102&avdelning_2=0

snabbryck....

Tjo!!
Under Nk lektionen igår ringde Karin min moster efter att ha fått ett medelande av mej om att jag ville klippa, hon hade tid på direkten så jag smet iväg under lektionen och snabbklippte mej :D.. hur roligt som helst. Men det gjorde inte så mycket för läraren, han märkte inte så mycket, han var mest inne i sitt "intressanta" snack :P

Trött!

Hej hej!
Matchen igår spelade vi riktigt bra trots att vi förlorade med 7-0, men handra halvan spelade vi 0-0 och då var vi riktigt bra må jag säga. Men jag höll inte på att få spela matchen igår, just före vi skulle värma så upptäckte vi att jag hade feber, men tillslut sa Magnus (vår tränare) att jag skulle ändå få spela om jag lovade att gå av när det blev för jobbigt. Jag höll i två perioder men sen tog febern över.
Hemresan gick också väldigt bra trots att jag inte kunde sova så mycket, hade ont i huvudet och kroppen domnade bort hela tiden, slumrade till lite då och då men vaknade lika kvickt igen.

Idag har jag varit riktigt trött men steg upp för andra gången vid ca 15.00 hade redan tvär varit på skolan och kollat lite saker så jag inte skulle missa så mycket och ätit en snabblunch för att snabbt komma hem och sova igen, hahah jag höll på att decka hela tiden i skolan  :P. Men.. men..
Nu ska jag kolla om det fick någon som vill hitta på något, och det får jag hoppas på.
Men vi hörs hejdå pusshej!

Före match.

Hej hej.
Har just varit och ätit frukost på hotellet, mycket gott. Sitter nu i sängen och ser på tv. Kl 13.00 ska vi samlas nere i énren och sen gå till Ritorphallen, där vi ska spela mot Solna AIK senare i eftermiddag. Vi ska dit för att äta lunch och sen värma upp, den här matchen blir tyngre än igår, både för att de ska vara bättre och för at vi redan har en match i benen. Men det ska nog gå bra.

Tyvär så förlorade vi matchen igår med 6-2 men vi spelade jätte bra ändå. De gjorde mål på våra misstag, och det är lite jobbigt men vi gav aldrig upp... Men slut taänt på den matchen vi har en ny om tre och en halvtimme. Det äe barar att ladda om, samla karfterna som sedan ska ut helt och hållet. Efter matchen ska vi äta middag på ladan sen fara hem till skelle igen.

Igår efter matchen så gick Kalle,Susanne, Åse, jag, Mörten, Björkman och Josse till relaxrummet men det var bara jag, Kalle, Susanne och Åse som badande men det var hur skönt som helst som helst. haha

 Kalle, Jag, Susanne

Nu har jag tydligen köpt en mössa med alla de andra i laget.

Ska gå till ett annat rum nu men vi hörs. CU!
Kram!

Taggad till tusen!

Hej.
Är på hotellet igen nu efter att ha tränat en halvtimme på is, för att få igång benen. Tyckte det var ganska lätta ben på många så det så väldigt bra ut. Jag känner i luften att nu är vi på gång, även om vi inte vinner matchen ikväll som är kl 16.30 mot Segeltorp så kommer vi iallafall ge dem en match. Vist är det spännande och fokusen ligger på att skydda målet och inte låta skickliga landslagsspelare komma förbi. Nu ska vi bara vila ta det lugnt och tagga på sen kl 13.00 far vi till Ritorphallen för att käka lunch sen blir det avresa till Segeltorphallen för att sen spela match.

Ska gå och hämta lite käk nu. Hejdå!
CU!!

(En sak som är ganska otroligt här i Stockholm är att det inte finns en enda snöflinga, det är grönt överallt.)

Super skönt på hotellet...

Hej hej ...
Nu har vi kommit fram i Stockholm, mycket skönt, för det är väldigt trist att åka buss så länge som man måste göra för att få sig hit.
Just nu ligger jag i en säng och bara slappar på ett hotell. Har nyss fått massage och badat bubbelpool. Snart ska vi gå ovh äta kvällfika och snappa iväg en snabbis på statoil som bara liggar runt hörnet. Lite onyttig får man vell vara ;) Nu ska jag slappa vidare och ladda inför matchen imorron. Vi hör imorron hejdå KRAM!!

bussresan.. ojojoj

Hej hej..
Igår skrev jag inget för jessica Björkman och Jennifer Andersson från laget sov över hos mej, och jag vill inte förstöra våran trevliga kväll för att jag skulle gå till datorn, men självklart ville jag skriva men jag skriver nu istället.

Igår var skolan hur slappt som helst, jag,Ida,Nina och Lisa satt i ett eget rum på skolan och gjorde nada. Men det är riktigt skönt det med :P. På kvällen hade jag träning, det gick våldigt bra för många och träningen innehöll ett bra tempo. Träningen var också riktigt rolig :D

Just nu sitter jag i bussen som vi besteg kl 8 imorse och vi har nyss stannat och käkat. Vi har beräknat att vi ska vara framma vid vårat slutstation kl 18.00 ikväll. D.v.s Sveriges huvudstad stockholm. Där hela laget ska tillbringa en hel helg tillsammans med två riktigt tunga matcher. Lördag möter vi Segeltorp och på Söndag möter vi AIK, riktigt tunga matcher men otroligt roliga :D
Men nu ska jag återgå till filmen som vi ser, men vi får se om jag hinner skriva något mer i helgen annars hörs vi på måndag!
Kram

image19

Seriepremiär

Hej Idag gällde det.
Seriepremiär mot Modo, detta hade vi tränat för i flera veckor. Matchen som skulle sluta med vinst slutade istället med en förlust, och inte en liten heller utan 0-5 till modo. Jag kände men taggad till tusen, fast en förkylning hade trängt sig på under nattens gång. Första perioden spelade vi ganska bra och hade en del lägen på mål men den ville aldrig sitta. men efter första perioden gick båda lagen in i omklädningsrummet utan att ha gjort något mål. vi fick bra kritik och att vi skulle fortsätta i samma rikning vi höll på med, för då satt den snart.

Andra perioden började också bra men bra fart under skrillorna som i första, men plötsligt kom modo 2 mot 0 mot Mirja som stod i vårat mål efter ett slarvigt uppspel av oss. Modo gjorde då 0-1 och då hände det som inte fick hända, huvudet fallen på endel spelare i laget, och spelat blev mer slarvit från många håll både för oss och modo. sen blev det många utvisningar för oss och det tog Modo chans på. I andra perioden satte Modo tre puckar i kassen. Andra målet de gjorde var i laget 3 mot 5 vi hade två stcken i utvisningsbåset och 3an som var inne hade sköt sig riktigt bra men tillslut så slank den in ändå, och 3:e målet gjorde de när vi de hade powerplay 4 mot 5.

Tredje perioden såg nästan likadan ut som andra men det var mindra utvisningar och Mirja gjorde KANON räddningar i målet. Fast vi hade mindre utvisningar så lyckades modo ändå trycka in två puckar till i powerplay. Så matchen slutade som sagt 0-5 till Modo.

4 av deras 5 mål gjordes i powerplay. Det är synd att det blir såhär, men vi måste lära oss att inte att i utvisningsbåset vinner man inga matcher. Men nu är den matchen förbi, bortglömd, förträngd. Nu tittar vi framåt och siktar in oss på på matcherna i helgen nere i Stockholm mot Segelstorp på lördag och Solna AIK söndag. Och vi har förhoppningsvis lärt oss av våra misstag, och nästa gång vi möter modo så vem vet då kanske vi har mer tur och spelar bättre. Kanske en vinst.


Tisdag!

Tisdag dagen blev inte så tung som jag trodde den skulle bli. Vi började med matte på morgonen som gick väldigt fort förbi. Efter det hade vi svenska och vi skulle se film, men vidon funkade inte så vi fick hemläxa istället sen så slutade vi den lektionen. Då var det ca 1 timme kvar tills carl viktor öppnade så då gick Lisa, Jennifer, Nina, Theresia, Jocke och jag på stan. Jag var ute efter någon T-shirt men fann några hur sköna byxor som helst som jag bara blev tvungen att köpa, hahaha och när jag köpte dem så fick jag också en klänning för bara 10 kr. vilket kap :D
Sen gick vi och åt, det var fisk, mycket gott. Efter maten så hade vi Idrott, då spelade vi handboll, riktigt roligt, men jag må då säga att jag är nog inte så bra i det. HAHAHA....
Sen efter Idrotten skulle vi ha Naturkundskap men vi har ingen lärare i det än så vi fick sluta efter Idrotten.
Då gick jag och Nina på stan igen, då kollade vi efter T-shirtar, vi var nästan på alla ställen, vi hittade en riktigt snygg t-shirt på Carlings, och HM, men jag köpte bara den på HM. Sen for jag hem med halv 4 bussen. 

Hemma gjorde mamma och pappa mat. BLODPUDDING ( Det äkligaste som finns UURRSCHH!!!!!). Efter maten for jag på träning, det var riktigt kul, det gick ganska bra på den och jag kände att jag var riktigt laddad till matchen.



Ska kila. TJOW kram! 

Tidig kväll!

Tjosan!
Hej,hej. Sitter här och har inte så mycket att göra ska snart gå och lägga mej, imorron blir det en tuff dag i skolan. Börjar med matte kl 08.00 imorron, slutar skoldagen kl 16.30. Hur jobbigt som helst. Idag har det varit riktigt lugnt i skolan, mycket skönt. Inga riktiga ansträningar av någon av oss. Det är precis så det ska vara, glöm inte det !
Ida, Lisa, Nina och jennifer vilka tjejer ni är. Ni lyser upp min skoldag, och gör så jag verkligen orkar med skolan. (TACK <3)

Ikväll har jag tagit det riktigt lugnt suttit här vid datorn och varit med tjejerna från klassen ett tag hemma hos mej och bara snackat RIKTIGT tjejsnack. Och jag lovar att vi har mycket mer att snacka om tjejer. :D

Förlåt men jagär riktigt trött nu orkar nästan inte skriva något, så ska nog gå och lägga mig nu, men vi hörs sen. Sköt om er!
Godnatt!!
Kram


Tillbaka!

Tjo!
Nu är man tillbaka i Skellefteå igen, och har varit och haft julplundring hos farmor och farfar. Jag har haft det riktigt trevligt i helgen nere i ö-vik hos Josefin. Detta måstes göras om. Har fått träffa ett underbart roligt och trevligt tjejgäng, som inte har en lugn stund och aldrig har tråkigt tillsammans. Vilken sammanhållning tjejer, vilken sammanhållning.

Näe men det var riktigt roligt att få träffa joyce (josefin) igen. Hoppas vi ses sen igen på onsdag då ni/du (modo) kommer hit upp för att spela preminär matchen i dam elitserien mot oss i Ske-å kraft arenan kl 19.30.

Nu har jag lovat att gå upp och vara trevlig med familjen. Sen blir det läggdags, är så grymt trött efter bussresan hem. Ni får ha det så bra så ses vi.
Kram!


Gårdagen!!

Hej :D
Igår skrev jag inte igen, hade lovat mamma och pappa att inte sitta vid datorn så mycket, men igår var jag bara i skolan och hade engelska började 11.55 och slutade 13.55 hur skön dag som helst. efter lektionen hade tagit slut så stannade jag på skolan till kvart i fyra, för fyra började jag jobba skulle stänga. Det var en väldigt lugn dag igår på jobbet. Jag fick mig inte iväg därifrån förän 18.45. Då var det att börja gå upp mot isladan med raska steg, men kom upp vid 19.05 och träningen började 19.30 så fick slänga i mig middagen och snabbt på med grejorna men tror det eller ej, så hann jag precis tills när vi skulle vara klara (10 min före träningen). Träningen gick sådär, ingen riktigt kosentration av någon i laget men det blev bättre och bättre juh längre träningen pågick.

Det känns bara jättejobbigt att jag måste köpa en ny klubba :S Min har spruckit och kan gå av när som helst och jag vill inte ha någon av reservklubborna. Så det blir att fara på stan och köpa en ny.

När träningen var slut så for jag hem och bara tog det lugnt, kollade på tv med mamma och pappa. mycket skönt :D

Dagens inlägg kommer snart. kram

Skolan igen.

Hej Hej!
Det var länge sen. Mycket har jag hunnit med men inte skriva här, ber om ursäkt. Men med en glad nyhet kan jag berätta att min julafton var riktigt strålande. Vi hade mysigt hela famlijen och jag fick många julklappar men det bästa vad nog fotografkameran så nu blir jag farlig ;) Näe, Jag nu skojar jag bara med er, så farlig blir jag inte.

Under mellandagarna jobbade jag varje dag, det var väldigt roligt men tillslut så blev det lite jobbigt, men det är värt varje liten slant :D. Men jag hann också träffa vänner som jag inte träffat på jättelänge och det var riktigt skoj. Jag har haft många roliga stunder under de här dagarna, och träningarna har gått jättebra :D

Nyårs! vilken händelse, jag firade det med min underbara lagkamrater och det var så otroligt skoj!! Kvällen började kl. halv 6 hos lunkan (elin lunkqvist), där fixade alla till sig inför festen och sen åt vi alla tillsammans, efter middagen for hela gänget till kalle (elin karlsson) och sandra där vi tillbringade nästan hela kvällen, vi lekte lekar hade trevligt och skrattade. Vid klockslaget var vi ute för att se på alla fina färgerna som samlades på himmlen av fyrverkeriet. Efter en stund for vi till ida och fortsatte natten där.
På morgonen dagen efter passar vell inget bättre än vikings pizzor! Åååhnej, det var otroligt gott :)

Men nu har skolan börjat igen, och mitt huvud är helt slut! andra dagen i skolan vi började kl 8 imorse med matte och slutar idag kl halv 5 :S HJÄLP mej!!!

nu ska jag skärpa mej se sista timmen av dagen .

Hejdå Kram !! 

RSS 2.0