Tisdag 26/3

Hejsan hejsan :) förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera men har varit så mycket i skolan med tenta plugg hela tiden :( tentaplugg=dålig träning!! Nä jag har försökt träna under tiden men har inte alls varit bra men igår började jag om igen på allvar :) så igår körde jag ett vanligt axel-biceps pass och det var riktigt jobbigt och skönt :) är nu i Skellefteå också så det gör det extra bra har verkligen saknat alla här hemma så snart när vi åker ut till stugan så är allt klockrent!! :)
Denna dag har jag börjat med en springtur i solskenet som avslutades med några magövningar, ikväll blir det rumpa och rygg på gymmet! Men nu ska jag duscha och hämta Olivia för en lunchdate på stan :) vi hörs !! Kram kram


Söndag 17/3

Hejsan hoppsan :) hoppas allt är bra med er där ute nu såhär på kvällskvisten :)
Idag har jag tentapluggat som vanligt men har också hunnit en sväng på gymmet och kört kondition+mage idag kände att det var mer passande än ett benpass idag faktiskt :) löpte 35 min sen körde jag en magövning som jag kommer lägga upp imorgon istället för ikväll :) råååjobbig iallafall plus lite plankan och avslutade med lite kondition igen :) bra och jobbigt pass måste jag säga :)
Sen så har jag fortsatt att plugga lite till och hunnit med ett besök hos våra grannar som behövde en ny frisyr bara sådär så det fixade vi med lite sax och kam :) nu ligger jag i sängen med fruktsallad och te och ska plugga lite till innan jag ska lägga igen ögonen :) ska upp kl 6 imorgon och fixa lunch som jag ska ha på skolan :) ni får ha det så bra så länge :) ses imorgon kram!!


Lördag 16/3

Hejsan hejsan !! Nu ligger jag och Sophie på sängen och väntar på våra pizzor som ska komma om 27 min !! Snacka om hungriga TJEJER !!! Har pluggat hela dagen så ska bli skönt att resten av kvällen bara svulla med pizza och B&J :D.. Min sista dag med onyttigheter som blir det att hålla sig i skinnet fram till den 9 juni då jag och Olivia drar till Turkiet! DET KOMMER BLI EN UTMANING SOM HETER DUGA FÖR EN GOTTIGRIS SOM JAG!! men kommer bli otroligt roligt också att få se om man klarar av det eller ej. Jag har inte lagt upp så nogrant min träning men har tänk att jag kanske träkar ut er med alla övningar. Jag har det mycket för att jag själv ska komma ihåg vad jag har gjort och vad jag ska göra till nästa gång. Så kommer nog ändå fortsätta att lägga upp dagarnastränings program och om ni inte vill se det så hoppa över :D.. hahah
 
Bara för att jag har gått in på detta med träningprogram så tänkte jag lägga upp gårdagens Axlar och Armar pass eftersom jag inte har gjort det ännu och idag har jag inte rört mig mycket... Är nämligen min träningsfria dag idag! :)
 
Fredag: Axlar-Armar
Hantellyft fram (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft 45 grader (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft sidan (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft med båda armarna 90 grader 10*4 (6kg)
Lat pulldown bakom huvudet 8*4 (27kg)
Sittande kabelrodd 10*4 (27kg)
Ståense bicepscurl 8*4 (25kg)
Militärpress sittande 10*4 (27kg)
Triceps pushdown i rep 10*4(27kg)
Kabelpress tricepsextensions 10*4(23kg)
Magövning 10*4 (61kg)
plankan
 
Shiiiiiit nu har pizzan kommit de var mycket tidigare :D SES!
 

Träningpass....

Hejhallå!
Igår la jag aldrig upp mitt träningspass som jag körde så sent på kvällen!! Är lite sur på mig själv för det blev så sent inte alls bra! Det gjorde så jag sov väldigt dåligt inatt. Trodde jag hade försovit mig och kollade på klockan och då var den bara 3 på natten. Sen kunde jag inte riktigt sova!!! :S
 
Men passet bestod av Rumpa + Ben + Rygg
Cykla 2,8km
Utfallsteg 10*4 (12kg i varje hand)
Benböj utan vikt 20*4
Marklyft 10*4 (50kg)
Magesitups mellan omgångarna för marklyft
Ryggresningar 30*4 (10kg)
Rygghävning i maskin 12*4 (61kg)
utåtbenböj med stång 10*4 (30kg)
Draken 10*2 (16kg)
Insida lår maskin 40*2 (27kg)
Utsida lår 25*2 (23kg)
Cykla 2,8km
 
 
Idag är dte kondition på schemat och det ska bli en lång PW med felicia vet inte riktigt hur långt än men en bit :D så vi hörs senare!! KRAM!

Onsdag 13/3

Ojojoj, guuuud jag har så träningsvärk i benen skojar inte! Det var länge sedan jag kände såhär men ändå skönt :) har just proppat i mig några proteinplättar som var en nyhet för mig men mycket gott tillsammans med bacon,banan, blåbär, hallon, Sharon, och avokado :)
Degen består av :
3st äggvitor
1liten burk keso
1/2 skopa proteinpulver

Nu ska jag ta min träningsvärk och gå på gymmet och köra rumpa+ben+rygg men lägger upp dagens träning program imorgon :) kommer hem så sent och har skola 8.15 imorgon så det blir sängen direkt :)


Tisdag 12/3

Hejsan hejsan ;)
ligger i soffan ganska slutkörd efter dagens gympass blev axlar och armar idag, tycker det börja bli ganska synd att man alltid är på gymmet själv... hade varit kul att ha någon som var med och körde hårt med en.. men jag kör på!!! Liksom GO HARD OR GO HOME!!
 
Dagens träningspass:
Hantellyft fram (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft 45 grader (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft sidan (båda samtidigt) 5*4 (6kg)
Hantellyft med båda armarna 90 grader 10*4 (5kg)
Enarmsrodd med kettlebell 10*4 (12kg)
Lat pulldown 10*4 (27kg)
ståense bicepscurl 10*4 (22kg)
Shrugs 20*3 (40kg)
sittande kabelrodd 10*4 (27kg)
Sofies special magövningar 40st/varje 
Cykling 3km på 6,5min
 
 
Annars idag har jag pluggat som vanligt och drukigt kaffe med Felicia och Cornelia på stan innan middagen som bestod av lax idag! Enormt gott nu håller ögonen på att läggas igen på mig! Måste sova ses imorgon!!
 
 

Måndag 11/3

Hejsan hejsan alla glada!!
Det är ganska sent att skriva här på bloggen man har inte haft tid innan .. Varit mycket plugg idag men började ändå dagen med frukost på sängen. Det var verkligen hur mysigt som helst, det gjorde så jag fick min energi för att läsa så mycket som jag gjorde idag men tror det eller ej jag har också hunnit med ett besök på gymmet . Det har varit dåligt de tre senaste dagarna med träning från min sida, men det ska jag ta igen i veckan hade jag tänkt. Blev ett riktigt hårt benpass idag och snacka om att jag var död efterråt. Tror det var hur bra som helst att jag tog en PW hem sen från gymmet. Kände att spänningen i benen släppte lite allt eftersom. När jag kom hem så åt vi en riktigt god middag och såg The Impossible. Hur bra är inte den filmen!!! Om ni inte har sett den, SE DEN!!!!!! Det var iallafall ett perfekt avslut på denna dag. 
 
 
 
Dagens träning:
BEN+VADER
2,8km PW
Utfallssteg 10*4/ben (12kg)
Benböj utan vikter 20*4
Vadhävning 15*4 (30kg)
kettlebells swing 10*4 (16kg)
Benböj 10*4 (55kg)
Draken 15*4 (16kg)
Legcurl 15*4 (30kg)
Legextension 10*4 (35kg)
situps 200st
Triceps armövningar snabba 20st
3 km PW
 
Men sen är det juh måndag idag, så det är dags för veckans träningsschema:
 
Mån: Ben + Vader
 
Tis: Axlar + Armar
 
Ons: Rumpa + Rygg + Ben + Ispass
 
Tor: Kondition + Ispass
 
Fre: Axlar + Armar
 
Lör: Vilodag
 
Sön: Ben + Vader
 
(som jag har sagt tidigare men kör mage och 10-15 min kondition varje pass)
 
Nu ska jag ta och sova :).. ses imorgon! Kram

Pizza och träning

Hejsan hoppsan på er alla !
Idag har det varit en riktigt skön dag må jag säga. Var i stan en stund efter lektionen och innan gymmet idag med cornelia och felicia, sen efter gymmet så blev det bara en snabb visit hemma för en dusch innan jag drog vidare till Cornelia igen för att göra hemmagjorda pizzor. Och jag lovar det blev as gott :D..
 
Jag sa tidigare att det skulle bli Axlar och rygg på gymmet idag men det blev ett helt annat pass istället. Körde axlar, mage och rygg idag. 
 
Dagens träningspass:
Hantellyft fram (båda samtidigt) 5*3 (6kg)
Hantellyft 45 grader (båda samtidigt) 5*3 (6kg)
Hantellyft sidan (båda samtidigt) 5*3 (6kg)
Hantellyft med båda armarna 90 grader 10*3 (6kg)
Bänkpress 25*3 (20kg)
Enarmsrodd med kettlebell 10*3 (9kg)
Sofies special magövningar 40st/varje 
planka stilla 40*2
sidositups med medicinboll 60 st (5kg)
Planka Juck 30*2
fällkniven med medicinboll 30 st (5kg)
Löpning 2km 
Ryggpress (maskin) 40st (61kg)
 
Hoppas ni fårstår alla övningar annars får ni höra av er!
 
Sen så tänkte jag också skriva ner receptet på den nyttiga pizzan som jag åt idag :)
 
Receptet:
En utmärkt deg till en urgod pizza
4st (eller 1,1/3 dl) äggvitor
1 dl havregryn
pizzakrydda
 
Som du blandar ihop och sen steker i en stekpanna. När det har blivit hård som en pizzadeg så tar ni den på plåten och lägg på de pålägg som ni är sugna på och grädda den som en vanlig pizza!! URGOTT!!! Bild kommer in snart!
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, och sitta i soffan med min bättre halva! 
 
Kram så länge!!
 

Fredag 7/3

Hej hej:) jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat något här på bloggen men veckan har varit väldigt speciell och annorlunda.. Har nämligen först jobbat lördag och söndag hela dagarna, det var ändå skönt att vara tillbaka men det var grymt lite folk och det måste bero på vädret... Sen på söndag hann jag snabbt förbi farmor efter jobbet och sa grattis , hon fyllde 75år, men det var som sagt en väldigt kort visit skulle ta flyget till Stockholm kl 18.00 :) sen tillbringade jag tre dagar i storstan men mycket, mycket trevliga personer. Gjorde nämligen de sista testerna för polisskolan så nu är det bara att vänta och se!! Onsdagen tillbringade jag hemma med mamma och pappa, kände att jag behövde en vilodag, dagarna innan hade verkligen tagit på kroppen och sen på kvällen for jag och Olivia och såg små citroner gula på bio :)) en riktigt mysig film måste jag säga..:) men sen igår kom jag tillbaka till Luleå, det var så mysigt att träffa alla igen haha en vecka är ändå en lång tid :) igårkväll spelade vi också den första sm-kvartsfinalen mot Linköping i LF arena , satt på läktaren och fick se mitt Superlag krossas, vi kom aldrig upp till den nivån som vi verkligen kan spela, och jag tror tyvärr att vissa hade lite för mycket fokus på annat än vårt eget spel tyvärr :( men det är bara att bunta ihop och slå ihjäl som någon komiker brukade säga! I helgen tar vi två segrar det är allt eller inget, GO HARD OR GO HOME!! Nu ska jag ta mig upp ur sägen och äta frulle innan jag ska till skolan !! Ps. Har blivit halvsdåligt med träning i veckan men ändring på det nu börjar med axel-ryggpass idag ;) höres!!


Hisnat

Är så trött ska sova nu!! Har haft en underbar dag!! Skriver om det imorgon!!


Fredag 1/3

Tjenare tjenare:) jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag idag :) känns underbart!! Ska stiga upp nu och få i mig lite frukost sen blir det ett besök hos Karin på salongen innan jag ska möta upp Olivia på stan för passfotografering och en fika.. Sen ikväll kommer Oscar och Emelie hit också för vi ska fira farmor ikväll med middag på scandic eftersom hon fyller 75 på söndag, ska bli riktigt kul måste jag säga :)) igår han jag med ett besök på gymmet trotts alla roligheter vi hittade på :) men besöket blev kort fast ändå väldigt intensivt , idag ska jag verkligen försöka hitta på gymmet och springa lite innan kalaset! Nä nu kurra magen !! Vi höres! Ciao Bella


RSS 2.0