Onsdag

Hejsan hoppsan!!..
Bara två dagar kvar till helgen nu, känns underbart, och längtar verkligen till första seriematchen mot CHC dam. :D :D
Ikväll är det träningn igen, Lägntar så mycket efter att få gå på is. Då kan man glömma allt annat. Men jag hoppas att vi blir lite mer folk ikväll... Tagga tjejer tagga..



Några nya bilder..

 


Måste bara...

Jag måste bara lägga till ett till plus till mitt nya nagellack Matte... Alla gånger som jag har haft det där problemet om att när man nyss har målat någlarna så tar det evigheter innan man kan röra vid något om man inte vill ha naglarna förstörda. Det problemet finns inte längre.. Nagellacket torkar bara på ett blås och sen sitter det där. Jag bara ÄLSKAR det!!!! <3


Ibland kan verkligen Lulle ;)

Jaa det är sant. Lulle imponerade på mig igår. Hon kom på världens bästa grej. Jag får skavsår av mina skridskor men har inte riktigt fått det så det blir bra i skriskon än, men igår så kom det. Lulle gick för att hämta skavsårsplåster men hittade inget så hon kom med med förslaget att jag skulle sätta dit en bilda istället, och visst jag provade inget kan juh vara sämre än att köra utan nått.... Det har aldrig varit så behagligt på länge. Det var en super ide, istället för att ha ont så man nästan dör när man tränar och måste skölja ur skriskon från all blod efter träningarna så var det mjukt och skönt. Det enda negativa var att när det blev blött så var det inte lika skönt som det var i början men ändå mycket skönare än vanligt :D TACK LULLE!!!! 




:D :D

Nice nails.

Måndagar är inte så roliga dagar.. Första dagaen på en ny vecka, dagen så det är längst till helgen mm :P..

Men denna dag har varit helt okej än så länge. Psykologin idag var ganska rolig och religionen som vi håller på med just nu är ganska chill. Lektion började ganska tugnt med att vi fick veta att vi ska ha prov om två veckor på allt som vi har lärt oss hittills. Just efter kom en mycket bättre information det var att vi är lediga imorgon. Hur bra är inte det??? ;)

Ikväll är det juh Idol också, hinner inte se det eftersom jag är på träning till kl 20.00, och så ska jag ochså hinna hem från Piteå. Men jag hoppas att mamma eller pappa spelar in det, men det brukar de göra för de tänker verkligen på allt :D :D Hoppas att Calle kommer vidare ikväll, han är en mycket bättre sångare än Pioter... SÅ KOM IGEN!!!

Jag har äntligen köpt det efterlängtade nagellacket matte. :D JAg tycker det blir så otroligt checkt :D :D   


Nu ska jag anstränga mig lite :D Vi ses kramen!!


En ny gameday

Tjenare.. Sitter här framför datorn och har lite skuldkänslor.. Mamma ha stått i köket och lagat mat åt mig under en timme nu och jag har inte gjordt något annat än att kolla på TV eller suttit framför datorn enda sen jag kom hem idag. Har tillbringat natten hos Ida och det var verkligen länge sedan!!!.. 

kl är halv 3 och snart bär dte av till Piteå för en seger mot pitepojkar.. En träningsmatch, men på lördag den 3/10 så börjar det på allvar, första seriematchen mot Clemensnäs HC dam. Ska bli riktigt kul att se vad de kan komma med. De har ett mycket bra lag på papperet och har hört att de inte ljuger så det ska bli riktigt roligt att se hur det kommer att gå. 

Vi var juh på bio igår, och såg Flickan som lekte med elden, och den var riktigt bra. Många säger att filmen inte är en höjdare om man inte har läst boken men det tycker verkligen inte jag... Jag har inet läts boken och filmen var kung.



Nu hör jag hur klockan ringer och maten är klar så det är nog dags att gå till bords. Hoppas ni håller tummarna idag så vi vinner matchen. CU Kramar!

Trevliga stunder!! :D

Hejsan alla glada. !! :D
Nu sitter jag framför TVn och ser Svenska hollywood fruar och bara skrattar. Ojojoj hur tapig kan man vara??? Man kan inte låta bli att skatta lite .. :P Men snart ska jag snart göra mig klar för att fara till stan. Jag, mamma och pappa ska fara på bio och se Flickan som lekte med elden, och före blir det middag i stan. Ska bli riktigt trevligt eftersom vi nästan aldrig hinner göra något sånt här tillsammans, det är alltid för lite tid för mycket att göra.

Gårdagan ver riktigt trevlig.. Jag, Jennifer och Ida hade en liten förfest med Viktor, nicklas och alexander som vi inte har träffat på riktigt länge så det var riktigt roligt :D Sen ute på Station var det mycket folk, många 91or och det är inte så ofta det är så många 91or så man kände väldigt många ute igår. Mycket ,mycket trevligt :D

Nu ska jag fortsätta att se på SWF och skratta på så hörs vi senare!

KRAM!



 

slleeeep...

Goddag! tröttare person får ni söka länge... Jag kan inte förstå hur trött en människa kan vara. Men som tur är så är detta sista dagen i skolan på denna vecka den blir det att sova ut.

Inatt hände något som inte har hänt på många år. Jag började skicka sms i sömnen :P.. det var ganska roligt att läsa när jag vaknade men tycker synd om personen som fick alla :) :P. HAHAHA Fast detta är ju typ farligt jag kan juh ha skickat vad som helst till vem som helst, och det hade inte varit super.

Snart är det lunch och nu sitter jag bara och väntar på Lisa och Jennifer, de har franska och är ganska sega. Pizzan ligger och väntar på att bli uppäten och här sitter vi.. ojojoj.

Men sen är det bara en lektion kvar sen bär det av hemåt till TVn för att se de inspelade idol och true blood från igår, samt en räkmacka som mamma har sparat åt mig, MUMS!!

Näe nu ska jag någ pucha på mina vänner lite, magen kurrar. Pusshej!!  

Blond till mörkt!!

Länge har man varit blond och ja, jag har trivts med det, men jag är less, och mycket utväxt har man haft.. inte direkt det läckraste inte. Näe nu är jag mörkhårig och det känns skönt med lite förändring. Jag hoppas ni inte tyckte det blev så fult.


Vi hörs!


THINK!!

En person håller på att gå för långt. Jag är så glad att jag tog de beslut som jag har tagit så jag inte är inblandat i något. Snälla tänk till lite nästa gång....

sms skoj!!

Gå till inkorgen på dina sms. Du får ett nr,
räkna ner så många nummer och skriv vem det är ifrån och vad det står.

10.
Lubba- Haha :) vilka möter ni?

27. Patte - på nygatan :P

34. Hemlig - Varför så söt? (A)

48. Jönsson - vi beställer och stickor och äter his anneli :D hur gör ni?

53. Rebban den bästa! - Hej. är ni på bade :)

69. Jeppe - nja, men det är bara en tävling kvar, så möjligtvis 5:a om det går bra i boden..... :D

111. Hellis - Björn Rosenström och krutov på scandic Lördag den 3/10. mer info på www.bolar.se

hahah det här var inte så roligt men!! :P
hahaha

 


Dagen efter en tung men rolig helg!! (Måndag)

ändå trött......
Tjenare. Sist skrev jag om att vi skulle fara och fira Jennifer som äntligen har fyllt 18 ;:D
Den kvällen var riktigt trevlig, träffade många roliga människor och fick uppleva lite av varje..

Lördagen började med att jag gick från blond till mörkhårig tidigt på morgonen. Sen tog jag bilen till Smak och hämtade josse och Marklund och därefter drog vi till piteå för att börja en riktigt rolig dag.

Pite havsbad - Annelie (Roliga lekar, sång och skratt) - krogen - Efterfest - Sova (mycket lite) - Bakis (Söndag)

Söndag- Vaknade .. var trött hela dagen, men med lite mat i magen så kunde man tillslut genomföra tränings matchen mot piteå p-96. Vi spelade inte bra men matchen blev ändå 6-6.

Men nu sitter jag på skolan och vi har Psykologi, ska bryta mot någon norm. Sen ska jag försöka att skaffa fram en bil till träning, hoppas det löser sig!

Nu måste jag ansträng mig lite.. vi hörs.

(PS. bilder kommer sen )


Friday, beautiful day of the week

Hejsan !
Japp fredag är det idag och mycket har jag framför mig :D Ikväll har jennifer sin 18års fest och det ska bli riktigt kul att vi äntligen kan festa tillsammans :D :D För nu är alla 18 :D Grattis igen gumman :D

Sen blir det utgång på kalles eller olles, vet inte riktigt vars än, beror på humör och sugenhet... oj sugenhet finns det ordet??? hahah om inte så gör det det nu ;)..

Men det blir nog om det går efter planering en ganska lugn kväll för mig, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och fara till Piteå för att sedan fara och bada på havsbadet med några från laget innan vi börjar med insparken för de nya i laget.. Ska bli riktigt skojj.. tagga tagga tagga....  :D :D

Sen får vi juh se hur träningsmatchen på söndag går :P. hahahahahah

Puss på er!!


Chapman...

Precis Chapman... vad mer man man säg.. din röst får en att smälta. Men kan verkligen inte ogilla när mina låtar kommer in i mina öron.. Ojojoj

Fast car

Talking bout a revolution




RSS 2.0