Stolt!!!

Känner mig mycket stolt!!. Jag hade jätte mycket i skolan innan skolavslutningen om ca 2½ vecka och jag skulle skärpa mig, vet ni?, det har jag gjort nu, jag känner att jag verkligen är på gång!!!

Detta hade jag kvar:
* Ett stort filosofiarbete om ABORT
* Fek marknadsföring om ett företag
* Ett slutsprov i Engelska
* Nationella engelska muntlig
* Data inlämning i progremhantering
* Italienska inlämning
* En pp inlämning om hur man startar ett företag i småföretagarna
* Pjäs i svenska

Och detta har jag gjort bort redan nu:(........)
* Ett stort filosofiarbete om ABORT
* Fek marknadsföring om ett företag
* Ett slutsprov i Engelska <-------------------------------------------- Detta har jag imorgon!
* Nationella engelska muntlig
* Data inlämning i progremhantering
* Italienska inlämning
* En pp inlämning om hur man startar ett företag i småföretagarna
* Pjäs i svenska <---------------------------------------------------------------------------Har jag nästa vecka på onsdag!

Jag hoppas ni är leka stolt över mig som jag är :D :D

Nu har jag lovat mamma att hjälpa till med städningen!
Pusshej!!

typ 3 veckor kvar !!!

Hello !
Måndagen är här, vi har nyss haft lunch på skolan och snart ska feken dra igång .. Det känns så otroligt skönt men bara få dagar kvar i skolan men endå har vi mycket kvar!!

* Ett stort filosofiarbete om ABORT
* Fek marknadsföring om ett företag
* Ett slutsprov i Engelska
* Nationella engelska muntlig
* Data inlämning i progremhantering
* Italienska inlämning
* En pp inlämning om hur man startar ett företag i småföretagarna
* Pjäs i svenska

Så nu gäller det att ligga i, verkligen försöka att få något gjort någon gång. Håll ut nu de sista veckorna'!!!

HEJAHEJA!!
CU nu ska jag försöka jobba lite på Feken!
KRAM!

090513

Skolan är faktiskt ganska bra ibland, särsillt när man inte går så länge :P. hahaha jag har tagit det mycket lugnt idag, var en stund hos Lisa och såg lite film .

 
Prövade mammas glasögon idag :P

KRAM!


090511

Goddag!
Första fysträningen med laget idag, kommer att bli riktigt roligt att börja träna lite hårdare igen.
Nu har vi fek, håller på att bestämma vilket företag vi ska marknadsföra, och det lutar mot Dellys. Så nu ska vi skriva ner lite frågor och sen kanske om det blir Dellys så ska vi gå ut på stan och kolla med företaget vad de tycker och tänker.

Nu är de ganska sura på mig för jag inte hjälper till så nu måste jag skärpa mig men vi hörs
Hejdå KRAM!


090805

Hejsan hoppsan!!
Engelsa nationella reading och lisning hade vi idag, och jag lovar att det inte gick så bra näe :P Men livet går vidare ändå, Sen så bjöd farmor och farfar jag och brorsan på lunch på nordanågårgen, Det var riktigt gott må jag säga. Nu är det verkligen helg!. Fredag eftermiddag och solen är fortfarande kvar på himmlen. Mamma och pappa kommer hem snart och brorsan har kommit hem från Luleå, men bara till imorgon. Jag tro dte blir att fara ut i stugan ikväll och äta pch sova där. Det är så mysigt att bo i stugan nu när det nästan är sommar.

Jag såg på hockeyn igår ett tag var så trött så jag somnade i soffan, och det kan jag lova att det händer inte ofta när det är hockey på TV. Men igår hämde det, och när det var en sådan spännande match, DET ÄR INTE OKEJ!!!! Men gott sov ja :P MEn som tur är så har jag juh en chans till nu ikväll, och då blir dte inget slaggande i soffan.



Vi SeS! KrAm!

skolan

Har just kommit till skolan efter en skön sovmorgon. Vi väntar på Rita så vi snart kan börja lektionen. Engelska på högstagrad. Sen blir dtew programhantering och sen blir det träning på grus igen. ÅÅÅH jag är så less att träna på grus, men det kommer att bli en lugn tr'ning så dte är då bra det. Så att inte bollen studasar och far åt tjotahejsan. sen ska jag nog kratta lite eftersom jag har lovat mamma och pappa att ta en liten del av gården.

Oj nu kommer hon!
Vi ses hejdå KRAM!

Imorgon är det onsdag

Japp så sant som det är sagt, imorgon är de onsdag och vi ska ha dansuppvisning på idrotten, det kommer nog bli en rolig händelse :D :D

idag har ja varit på skolan och haft en mycket tugn dag, men nu är de över med tugna dagar för i veckan och det känns juh bra, har också hunnit med att jobba lite idag också och sedan haft fotbollsträning och efter den så for jag till jörgen altså min morbror för att fika lite eftesom han fyller år idag :D :D GRATTIS JÖGGE!!!

Nu ska jag sova, hade så kung KRAM!


HAHA Lite roar små!


Så här går det till:
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Bläddra ner 10 sms.
4. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:et, bläddra ner 10 igen osv.
5. Utmana ett par personer.

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
De var värst :P

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha men ja har så 10 min!! :P

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Jasså? vad händer där då? :)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Tomater :)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Ingen aning :P

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ne e de sant :S

7. Vad vill du höra mest av allt?
Ah de känns som jag gjorde rätt val idag :)

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
YesYes :)

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Jag är på max nu ;)

Jag utmanar Jennifer, Lisa och Ida!!

09.05.04

Vilken dag alså, ojojoj!
Skoldagen har varit mycket tugn, med först matte på förmiddagen, sen skulle vi redovisa ett arbete för våran Fek lärare,sen hade vi muntliga nationella i svenska, åååh att stå framför klassen är typ det värsta jag vet :S Men fick iallafall VG så är nöjd över det.

Känner mig helt slut idag, funderar på om jag ska hoppa över träningen och ta det lugnt ikväll.  För jag vill absolut inte vara sjuk på  LÖRDAG, för då är det avslutning med hockeyn :D

Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu, ska nog sätta mig en stund med Italienskan, och matten. Men jag orkar inte så länge!

CU KRAM!

Natten är här!

om bara 3 minuter så blir det måndag igen, en ny dag en ny vecka men nya möjliheter.  Dagen har varit riktigt lugn, har legat ute i solen en stund och sen gjort lite skolarbeten. Jag kan inte riktigt fatta det, jag har jättesvårt att komma igång med skolarbeterna men när jag kommer igång så är det faktiskt ganska kul :P

Jag har också hunnit med en fotbollsmatch idag, den vann vi med 10-0 mot ljusvattnet, gud så bra vi spelade idag tjejer!

Nu ska jag sova, blev ett ganska kort inlägg idag men jag måste vara pigg imorgon, har två redovisningar!!!

KRAM!!

Önska mig lycka till, det lär behövas :P

Första jordgubben för iår!


Lördagen den 2/5

Vallen blev en mycket trevlig kväll, med god mat och många glada humör. Vi satt och skrattade vid bordet, och när vi såg att nästan alla som hade gott mot majbrasan började gå hem så gick vi dit. Det var inte så mycket av den kvar när vi kom fram men mysigt var det.




Den 1 maj iår tillbringade jag först med min familj i stugan som ligger i norra sillskatan, där åt vi lunch och efter det så for jag till stan med Patrik för att ta lite fotografier. Det var roligt och fint väder, så jag kunde gå med min klänning som jag hade på mig utan att frysa. En riktigt sommar dag. Sedan tillbringade jag kvällen men Jennifer, Ida och Patrik, vi såg på TV sen så for vi till Kanot för att grilla lite och där träffade vi några bekanta. Länge sedan!

Nu sitter jag här efter att ha spelat innebandy med några i släkten. Känns bra att redan har tränat och klockan är 11 på förmiddagen, men ska fara och jobba snart till kl 16.15 så det blir inget "Ta vara på vädret dag" inte. Senare ikväll så är vi bortbjudna på middag hos f.Lundström, då får vi se vad som händer. 

Ska ta något att äta nu, Ciao!!

KRAM! 

RSS 2.0