Rolig helg i piteå

Tidigt på lördagsmorgon drog bilen norrut mot PITEÅ!! träning jippi. efter träningen så blev det middag på ÄNGELN. DÄr vi skämmde ut oss totalt, men vad gör det ett gott skratt förlänger väl livet eller ;) efter det blev det en stor turnering mellan bowlingsproffsen. senare efter bowlingen på kvällen var det bad i jacuzzin hos anneli medans Sverige spelade semi. Efter vinsten med den otroliga finten så for vi på MAX och drog en drive in. Där fick vi ett till gott Skratt, Lollos beställning ojojoj.

Söndagen blev lugn, sov länge sen drog vi en stund på stan. kollade läget och sen drog vi på kvarnis och gymmade. för att vänta på träningen. Men efter vi hade gymmat så kom vaktmästaren och sa att en kylarpump hade brunnit och att träningen måste bli inställd. Iställe för att fara hem då så drog vi på badhuset och badade sen blev det middag och mys.

Måndagens morgon blev vi vaknade vi av ett sms från vår tränare där det stod INGEN TRÄNING!! Vi blev så sura så vi drog på kvarnis igen och gymmade sen for vi hem.

Många roliga STUNDER!!!
:D :D :D :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0